Dell Management Console

30. 3. 2009 15:46    Rubrika: Tiskové zprávy

SPOLEČNOST DELL PŘEDSTAVUJE REVOLUČNÍ ZJEDNODUŠENÍ SPRÁVY POMOCÍ APLIKACE DELL MANAGEMENT CONSOLE

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

• Dell Management Console koncentruje do jediného okna monitoring a správu serverů, storage systémů, klientů a dalšího hardwaru i od jiných dodavatelů než je Dell
• Partnerský program Dell ISV rozšiřuje možnosti správy prostřednictvím integrace systémových nástrojů třetích stran

Společnost Dell dnes představila aplikaci Dell Management Console (DMC) a partnerský program Dell ISV v rámci PartnerDirect. Dell Management Console je softwarové řešení v prostředí Altiris od společnosti Symantec. Sjednocuje správu systémů v různých výpočetních prostředích do jediné konzole. DMC omezuje nebo zcela eliminuje manuální procesy ve správě systémů a umožňuje tak podnikům dosáhnout úspor času, peněz a zdrojů, které lze použít pro jiné strategické projekty.

Společnost Dell přichází s alternativou k pojetí správy, jak ji nabízejí konkurenční dodavatelé. Přináší jednoduché řešení, které je založeno na otevřených standardech, modularitě a těsné integraci s nejkvalitnějšími řešeními v oblasti správy na trhu. Partnerský program Dell ISV podporuje softwarové dodavatele ( ISV -Industry Software Vendors ) tím, že jim umožňuje využívat například sady nástrojů pro správu systémů, technickou dokumentaci, integrační návody a technickou podporu.

Dell Management Console zjednodušuje správu systémů

DMC zajišťuje v jediné konzoli plnou funkcionalitu správy klientů, serverů a storage systémů a to od základní hardwarové správy až po pokročilejší funkce, jako je provozní a bezpečnostní mangement.

Flexibilní pojetí DMC je koncipováno pro práci se stávajícími prostředími zákazníka i hardwarem jiných dodavatelů, což zajišťuje skutečně heterogenní řešení vedoucí ke zkrácení času věnovaného správě. Konektory aktivované pro službu DMC snadno zvládnou implementaci nových zařízení a mohou sdílet data se stávajícími nástroji správy. DMC přebírá data z jiných programů správy systémů a umožňuje tak zobrazení veškeré správy infrastruktury v jediném, intuitivním uživatelském rozhraní.

Partnerský program Dell ISV zvyšuje funkčnost správy bez nutnosti spravovat nově přidané nástroje

Partnerský program Dell ISV spravuje vývojové prostředí pro dodavatele správy systémů a umožňuje jim integrovat své nástroje s platformou společnosti Dell a zjednodušovat tak výpočetní techniku.
Dell má v současnosti 12 certifikovaných ISV partnerů, více než 100 registrovaných ISV partnerů a 20 dalších, kteří v současné době procházejí certifikačním řízením.

Tiskové zprávy

Diskuse