Pračky Samsung s diamantovým bubnem

30. 3. 2009 21:00    Rubrika: Tiskové zprávy

Pračky Samsung s diamantovým bubnem – poklad pro Vaši domácnost!

Pračky Samsung s diamantovým bubnem

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Delší životnost pračky a lepší péče o vaše prádlo!

Společnost Samsung představuje pračky Samsung, jejichž hlavní doménou je nedocenitelný poklad pro vaše prádlo - unikátní diamantový buben. Ten v kombinaci s dalšími benefity v podobě keramického topného tělesa, technologie Silver Wash a funkcemi Volt Control a Aqua Stop představuje sen pro každou moderní ženu. I to nejjemnější prádlo si po vyprání zachovává svou kvalitu a neporušené vlákno. Navíc i po letech oceníte stále perfektní stav vaší pračky!

Diamantový buben – šetrná péče o textilie!
Pokud kvůli strachu z poškození vlákna perete své jemné prádlo raději v ruce než v pračce, blýská se vám na lepší časy. S pračkou Samsung s diamantovým bubnem se této činnosti můžete bez obav zbavit. Diamantový buben je uzpůsoben tak, aby po vyprání zůstaly právě ty nejjemnější textilie naprosto neporušené. Otvory v diamantovém bubnu, jimiž protéká voda
Běžný buben Diamantový buben Samsung
a které jsou příčinou zatrhávání vláken, jsou navrženy tak, aby přes ně prádlo takřka klouzalo. Je to zásluha perforace bubnu ve tvaru broušeného diamantu. Navíc otvory jsou o 43% menší než u běžných bubnů, takže je prádlo spolehlivě chráněno před zachycením, zamotáním a následným poškozením. Diamantový buben praček Samsung je vhodný nejen pro ty nejjemnější textilie, ale pro všechny druhy prádla.

Keramické topné těleso – šance pro vaši pračku!
Usazování kamene rapidně zkracuje životnost pračky, zejména v oblastech s tvrdou vodou. Samsung odstartoval revoluci v ekonomii praček tím, že nahradil kovové topné těleso keramickým. A rozdíl je zcela patrný. Zatímco běžné topné těleso má životnost pouhých 2,7 let, keramické topné těleso díky menší náchylnosti k hromadění minerálů a dalších látek vydrží minimálně 10 let, aniž by ho bylo třeba vyměnit.

Volt Control – maximum bezpečí!
Jednou ze specielních funkcí praček Samsung s diamantovým bubnem je ochrana před únikem vody a také ochrana před poškození kolísajícím elektrickým napětím. Díky tomu jsou tyto modely výrazně bezpečnější. Funkce „Volt Control“, kterou se mohou pochlubit pouze výrobky Samsung, umožňuje pračce fungovat i při výkyvech napětí až o 25% oběma směry. Dále tato funkce zajistí, že po výpadku el. proudu nebo jeho výkyvům nad 25% bude program pokračovat tam kde skončil.

Aqua Stop – zabezpečení proti úniku vody!
Chraňte svůj domov před nečekanými komplikacemi. Technologie Aqua Stop, která je velkým přínosem zejména pro lidi žijící v patrových domech, spočívá v tzv. dvouúrovňovém systému zabezpečení proti úniku vody. Jeho digitální senzory jsou umístěné u přítoku vody, takže se nemusíte již obávat, že se vaše koupelna promění v bazén.

Silver Wash – stříbrné praní nad zlato!
Základem této technologie jsou stříbrné destičky umístěné v pračce. Z nich se do vody posledního máchání uvolňují ionty stříbra, které spolehlivě zničí 99,9% všech bakterií, což je důležité zvláště pro alergiky a malé děti. Tohoto efektu lze navíc dosáhnout již při 30°C, takže praní je zároveň energeticky šetrné a ekologické.

Tiskové zprávy

Diskuse