T-Mobile - chat přímo v mobilu

30. 3. 2009 15:48    Rubrika: Tiskové zprávy

- Pro nové tarifní uživatele první měsíc chatování a surfování zcela zdarma

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



Zajímavou novinku zavádí T-Mobile pro fanoušky instant messagingu. Od zítra,
31. března, mohou ve svých mobilních telefonech používat čtyři nejpopulárnější chatovací programy: ICQ, MSN, AOL a Yahoo!. Ty je možné využívat v rámci jakéhokoliv internetového tarifního zvýhodnění. Být ve spojení kdykoliv a kdekoliv tak lze již od 117,81 Kč s DPH měsíčně pro tarifní zákazníky, nebo za 39 Kč vč. DPH týdně pro Twisťáky.

Zákazníci T-Mobile tak již nemusí čekat, až se dostanou k počítači, aby mohli spustit konverzační smršť se svými přáteli, kamarády či rodinou. Od teď již budou mít své oblíbené messengery v podobě Java aplikace stále při sobě. Na výběr je hned čtveřice oblíbených IM služeb:
- ICQ
- MSN
- Yahoo!
- AOL

Ty budou volně ke stažení na t-zones, v sekci Hry a aplikace. Případně si je zákazník může zdarma objednat prostřednictvím SMS ve tvaru „AP TMIM“ odeslané na telefonní číslo 5005. Uživatel však musí mít již založený svůj účet u některé z uvedených služeb, novou registraci nelze provést z mobilního telefonu.

„Službu bude možné využívat jen s některým z internetových zvýhodnění, čímž bude mít zákazník jistotu, že za chatování zaplatí předem jasně stanovenou cenu,“ upozorňuje Martina Kemrová, senior manažerka firemní komunikace T-Mobile.

Tarifní klienti si mohou zvolit ze tří datových zvýhodnění Surf+, Surf&Mail+ nebo Internet+. Již za 117,81 Kč s DPH tak budou moci v mobilu nejen surfovat, ale i chatovat se všemi kamarády a známými. Pro Twist uživatele je k dispozici balíček Twist Surf+, který vyjde na 39 Kč s DPH týdně. Za jednu cenu tak vlastně zákazník získá dvě služby. Tato zvýhodněná nabídka platí do 30. září 2009.

Noví tarifní uživatelé datových zvýhodnění se navíc mohou těšit na první měsíc surfování a chatování zdarma, Twist zákazníci pak na bezplatné první dva týdny internetu v mobilu. To mohou zájemci využít až do 30. června 2009.

Chatování přímo v telefonu vyzkouší jako první majitelé následujících typů mobilních telefonů:
- Sony Ericsson – W580i, C702, G502, C902i, W595, K800i
- Nokia – 6500 Classic, 6300, 5310

Počet podporovaných telefonů se bude neustále rozšiřovat. Aktuální seznam je k dispozici na www.t-mobile.cz/IM

Telefonní podoba oblíbených programů umožňuje téměř vše, na co jsou uživatelé zvyklí ze světa počítačů, tedy přijímat a odesílat zprávy, používat emotikony, nastavit si vlastní tagy – například náladu, vytvářet si skupiny kontaktů či vyhledávat a přidávat přátele do seznamu. Mobilní verze nabízí i další „vychytávky“ navíc, například automatické přihlášení, upozornění na příchozí zprávu v případě vypnutého klienta či nastavení zvukových a vibračních signálů.

Kompletní informace na www.t-mobile.cz/IM.

Tiskové zprávy

Diskuse