T-Mobile - nové komunitní tarify slaví úspěch

31. 3. 2009 18:10    Rubrika: Tiskové zprávy

- 50% sleva na paušál při aktivaci prodloužena až do 30. dubna

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



T-Mobile se pro velký zájem zákazníků rozhodl prodloužit o jeden měsíc promo akci k novým komunitním tarifům. Každý, kdo do 30. dubna uzavře novou smlouvu na dobu určitou k některému z nových komunitních tarifů, získá 50% slevu z paušálu na dobu tří měsíců. Tyto tarify nabízí zcela neomezené hovory i esemeskování pěti přátelům či členům rodiny, a to nejen ve vlastní síti. Promo platí také pro tarify BAV SE, BAV SE s Mých5, TOP a TOP+.

Tarify, určené především pro komunikaci s přáteli a rodinou, byly zákazníkům T-Mobile nabídnuty 18. ledna letošního roku, zákazníky zaujaly a potvrdily tak rostoucí oblibu tarifů šitých na míru konkrétní skupině zákazníků.

Komunitní tarify a tarifní zvýhodnění patří již dlouhodobě mezi velmi úspěšné služby jak u tarifních zákazníků, tak zákazníků využívajících předplacenou kartu.

Mezi novými tarify zaujal nejvíce tarif Přátelé v síti, který nabízí neomezené volání a SMS na pět telefonních čísel v rámci sítě T-Mobile. U uživatelů předplacených karet vítězí Twist Mých5 s voláním za 3,50 Kč a SMS za 1,50 Kč na 5 vybraných čísel. Velmi populární je i tarifní zvýhodnění Rodina, které umožňuje vzájemné bezplatné volání až pětičlenné rodině.

Pozitivní ohlas zaznamenala i možnost zkombinovat 2 výhody najednou: zvýhodněné volání (HIT varianta) a dotovaný telefon při uzavření smlouvy na 3 roky. Zákazníci to nevnímají jako závazek, ale jako odměnu za věrnost, což potvrzuje aktuální podíl tříletých smluv, který výrazně předčil očekávání.

Neomezené volání a SMS přátelům či rodině
Prvním z nových tarifů je tarif Přátelé v síti (za 300 korun včetně DPH měsíčně získá uživatel neomezené volání a SMS na pět telefonních čísel v síti T-Mobile. Hovory na ostatní čísla přijdou na 4,90 Kč za minutu, textovka na 1,20 Kč a MMSka na 4,90 Kč). Pro ty zákazníky, jejichž pět nejbližších je z jiných tuzemských sítí, je určen tarif Přátelé síť nesíť (za 500 Kč měsíčně volání a SMS zdarma na pět čísel od libovolného tuzemského operátora, ostatní hovory přijdou na 3,90 koruny za minutu, SMSky na 1,20 Kč).
Pokud zákazník sáhne po paušálu Přátelé síť nesíť+ (750 Kč měsíčně), dostane nejen neomezený kontakt s pěti přáteli od jakéhokoliv operátora, ale volání mimo pět vybraných čísel mu bude účtováno sazbou jen 1,90 Kč za minutu, SMSky za 1,20 Kč. Posledním z nově představených tarifů je tarif Rodina (za 750 korun měsíčně získá až pět účastníků ze sítě T-Mobile ničím nelimitované vzájemné volání za 0 korun za minutu, hovory na další čísla jsou účtovány sazbou 3,90 koruny za minutu, textovky přijdou na 1,20 koruny).

Tiskové zprávy

Diskuse