Navigace TomTom v portfoliu AT Computers

1. 4. 2009 21:23    Rubrika: Tiskové zprávy

Navigace TomTom v portfoliu AT Computers

Česká dvojka v oblasti distribuce IT, společnost AT Computers, posílila své portfolio navigačních systémů o oblíbenou nizozemskou značku TomTom
a s platností od 1. dubna 2009 se stala jejím autorizovaným distributorem pro Českou republiku a Slovensko. TomTom je již desátou značkou GPS navigací v nabídce společnosti AT Computers.

Mezi zajímavé funkce těchto navigací patří zejména TomTom Map Share, díky které mohou řidiči vytvářet ve své navigaci mapové opravy a bezplatně
je sdílet s ostatními, takže si řidiči mohou být jisti, že vždy jedou podle nejaktuálnější mapy. TomTom IQ Routes umožňuje uživatelům vybrat si z nabízených tras nejen tu nejkratší, ale i nejrychlejší. TomTom IQ Route je totiž založen na dvouletém sběru dat o skutečných rychlostech na evropských silnicích.

Samozřejmostí je možnost aktualizace mapové databáze prostřednictvím služby TomTom Map Update Service. Oblíbený je i tzv. Seznam užitečných míst (POI, Points of Interest), který pomůže naplánovat parádní výlet. Tato rozsáhlá databáze od TomTomu nabízí mnoho zajímavých tipů na rodinné vyjížďky, romantické víkendy nebo aktivní dovolenou.