Navigace TomTom v portfoliu AT Computers

1. 4. 2009 21:23    Rubrika: Tiskové zprávy

Navigace TomTom v portfoliu AT Computers

Navigace TomTom v portfoliu AT Computers

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Česká dvojka v oblasti distribuce IT, společnost AT Computers, posílila své portfolio navigačních systémů o oblíbenou nizozemskou značku TomTom
a s platností od 1. dubna 2009 se stala jejím autorizovaným distributorem pro Českou republiku a Slovensko. TomTom je již desátou značkou GPS navigací v nabídce společnosti AT Computers.

Mezi zajímavé funkce těchto navigací patří zejména TomTom Map Share, díky které mohou řidiči vytvářet ve své navigaci mapové opravy a bezplatně
je sdílet s ostatními, takže si řidiči mohou být jisti, že vždy jedou podle nejaktuálnější mapy. TomTom IQ Routes umožňuje uživatelům vybrat si z nabízených tras nejen tu nejkratší, ale i nejrychlejší. TomTom IQ Route je totiž založen na dvouletém sběru dat o skutečných rychlostech na evropských silnicích.

Samozřejmostí je možnost aktualizace mapové databáze prostřednictvím služby TomTom Map Update Service. Oblíbený je i tzv. Seznam užitečných míst (POI, Points of Interest), který pomůže naplánovat parádní výlet. Tato rozsáhlá databáze od TomTomu nabízí mnoho zajímavých tipů na rodinné vyjížďky, romantické víkendy nebo aktivní dovolenou.

Tiskové zprávy

Diskuse