O2 a Pink Panther Agency přináší koncert skupiny Kabát

1. 4. 2009 11:23    Rubrika: Tiskové zprávy

Pink Panther Agency a O2 Vám přináší jedinečný koncert k výročí 20let skupiny Kabát

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Koncert, který se bude konat 12. 9. 2009 od 20 hod v Praze na Vypichu, je letos jedinou příležitostí, jak vidět Kabát naživo. V rámci oslav 20. výročí fungování ve stejné sestavě připravila skupina Kabát pro své fanoušky " Počertech velkej koncert", který svou velikostí a celkovým stylem předčí vše, co kapela dosud mohla nabídnout. Lístky na tento výjimečný koncert budou v prodeji od 1. 5. 2009, a to pouze v O2 Prodejnách.

Fanoušci se mohou těšit na všechny hity, které vznikly za dobu existence této formace z Teplic.

"Jako hlavní partner jsme připravili pro naše zákazníky v souvislosti s koncertem celou řadu zajímavých bonusů. Například v rámci nového zákaznického programu O2 Extra si mohou přednostně rezervovat vstupenky, které si pak jen vyzvednou na zvolené O2 prodejně. Koncert skupiny Kabát je jedním z prvních velkých projektů nového věrnostního programu O2Extra, který přináší exkluzivní výhody všem zákazníkůmO2," říká Matts Johansen, výkonný ředitel marketingu pro rezidenční segment společnosti Telefónica O2 Czech Republic a dodává: " Pozitivní novinkou je, že výhody, které nabízí program O2Extra, mohou využívat nejen uživatelé mobilních tarifů O2, ale i uživatelé předplacených služeb, pevných linek a datových služeb.

Přednostní rezervace pro zákazníky O2

O2 jako výhradní prodejce vstupenek nabízí svým zákazníkům exkluzivní možnost rezervace, a to od 1. do 12. dubna 2009 na www.o2extra.cz. Zákazník si zvolí značkovou prodejnu na které si vstupenky následně vyzvedne a zakoupí, na vyzvednutí a zaplacení vstupenek má pak čas celý květen. Každý zákazník může rezervovat max. 4 vstupenky.

Ke každé vstupence bonus

Každý, kdo si od 1.5. zakoupí vstupenku na koncert na kterékoli prodejně O2, získá zdarma jako bonus předplacenou SIM kartu.

50% sleva na vstupenku je připravena pro všechny, kdo si nově aktivují tarify O2 NEON, O2 NEON Basic, O2 Kůl nebo na ně přejdou z předplacených služeb.

Kdo chce začít ladit formu na koncert už nyní, může si stáhnout hity skupiny Kabát přímo do svého mobilu. Stačí zaslat SMS ve tvaru KABAT na 999888.
Základní informace:

Místo: Praha, Vypich
Kdy: 2.9.2009
Kdo: skupina Kabát koncert k 20. výročí své existence ve stejné sestavě
O2: Hlavní partner koncertu a výhradní a prodejce vstupenek

Tiskové zprávy

Diskuse