UPS APC MGE Galaxy 7000

2. 4. 2009 20:59    Rubrika: Tiskové zprávy

Vysoce účinná UPS MGE Galaxy 7000 v Polsku

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

V polské Lodži jako první svého druhu ve střední Evropě byla nainstalována „vlajková loď“ zálohovaného napětí se špičkovými technickými parametry společnosti APC ze skupiny Schneider Electric.

Společnost APC by Schneider Electric, světový lídr v oblasti zálohování a chlazení pro kritické aplikace, nainstalovala prostřednictvím svého partnera firmy Elektromonta\xBF Rzeszów S.A. v nově otevřené kancelářské budově Textorial Park v polské Lodži první UPS MGE Galaxy 7000 o výkonu 500 kVA.

Textorial Park v Lodži - rekonstruovaná budova z 19. století, která byla součástí textilního impéria Karola Scheiblera - je otevřen od ledna 2009. Jedná se o skupinu tří na sobě nezávislých budov propojených skleněným atriem s kancelářskými prostorami třídy A. Střed objektu tvoří sklad bavlny z roku 1890, který je zapsán jako součást polského národního dědictví.
Autorem tehdejšího skladu z konce 19. století je známý architekt Hilary Majewski. Soudobý architektonický projekt zachoval většinu dřívějších atributů: stylovou 171 metrů dlouhou nakládací rampu podél skladu bavlny, kolejiště, po němž se bavlna v 19.století dovážela a řadu dalších detailů.

Nová MGE Galaxy 7000 zaručuje vysoce účinnou ochranu napájení pro informační technologie a další klíčová zařízení. Je určena pro různé možnosti využití - od velkých datových center po průmyslové a výrobní podniky.

Ve standardním provedení zvládá tato UPS zátěž od 250 kVA do 500 kVA a zaručuje až dvě hodiny autonomního provozu v případě selhání napájení ze sítě. Má kompaktní provedení a lze ji umístit buď na zeď nebo vedle jiného zařízení. Na rozdíl od tradičních UPS po její instalaci zbývá více místa na ostatní zařízení. Lze ji navíc snadno rozšířit. Dostupná a bezpečná infrastruktura napájení je tak zaručena v případě současných i budoucích požadavků.

MGE Galaxy 7000 má zároveň v programu s dvojitou konverzí rating účinnosti 94,5 procenta (a až 97 procent ve volitelném úsporném programu). Lze tak omezit plýtvání s energií i provozní náklady.

Aby byla provozní doba zařízení co největší a životnost baterií co nejdelší, obsahuje monitoring životního cyklu MGE Galaxy 7000 programovatelný systém sledování baterií Digibat. Ten automaticky testuje úrovně nabití baterií v určených intervalech, aniž by bylo baterie nutné vybíjet. Díky této funkci poskytuje realistické zhodnocení dostupného záložního napájení na baterii a odhad životnosti baterie. Zároveň snižuje náklady na údržbu.

Systém lze rovněž doplnit o jednotky Cellwatch nebo B2000, které nepřetržitě kontrolují každý blok baterií. Tyto systémy, které pracují s trendovými křivkami, včas varují před selháním baterií a upozorňují na potřebu údržby, která napomáhá delšímu běhu systému.

Tiskové zprávy

Diskuse