Alza.cz - za první tři měsíce roku 2009 máme miliardu!

2. 4. 2009 21:26    Rubrika: Tiskové zprávy

Tohle opravdu není apríl. V Alza.cz letos zákazníci utratili za zboží už více než jednu miliardu korun. Navzdory finanční krizi se Alza.cz daří růst. „Je to fantastický obchodní úspěch“, komentuje situaci Jan Samko, marketingový ředitel společnosti. „I v letošním roce potvrzujeme svou pozici lídra prodeje na českém internetu. Jsme stabilní firma a poskytujeme kvalitní služby. Lidé nám věří, a proto u nás nakupují i v současné složité době,“ dodává. Alza.cz za první tři měsíce dosáhla tržeb 1,07 miliardy korun. Meziroční růst společnosti stále výrazně překonává hranici 30%. Alza.cz potvrzuje a upevňuje svou pozici největšího internetového obchodu.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Společnost také od začátku roku výrazně expanduje. Alza.cz otevřela během února novou pobočku v Praze 5 v bezprostřední blízkosti metra Lužiny a již za měsíc přibude k Brnu a Bratislavě i další mimopražská pobočka, a to přímo v centru Plzně. "Rozhodnutí rozšířit naši síť poboček je reakcí na poptávku našich zákazníků po větší dostupnosti po našich službách," dodává ředitel pobočkové sítě Jan Moudřík. Velkými změnami projde i centrála společnosti v Praze - Holešovicích, kde již brzy mohou zákazníci zavítat do zcela nového show-roomu s plochou 700m2 a prezentací toho nejnovějšího a nejlepšího ze světa počítačů a elektroniky.

V současné době nabízí internetový obchod Alza.cz téměř 20 000 produktů od více než pěti set světových značek. Návštěvnost webových stránek www.alza.cz se pohybuje nad hranicí 3 milionů návštěvníků měsíčně (březen 2009). Denní návštěvnost překonává 120 000 unikátních uživatelů, kteří denně shlédnou až 2 miliony zobrazených stránek. Stránky Alza.cz jsou nejnavštěvovanější stránkou v oblasti počítačů a elektroniky na českém internetu.

Tiskové zprávy

Diskuse