GTS Novera - zlaté partnerství s British Telecom

2. 4. 2009 21:00    Rubrika: Tiskové zprávy

GTS Novera uzavřela zlaté partnerství s britským operátorem BT

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnosti BT (British Telecom) a GTS Novera dnes oznámily vstup GTS Novera do programu BT Alliance s certifikací zlatého partnera. Díky tomuto kroku tak nyní mohou mezinárodní společnosti působící v České republice využívat globálních síťových služeb informačních technologií společnosti BT. GTS Novera je jediným partnerem BT v České republice.

Záměrem celosvětového partnerského programu BT Alliance je rozvoj globálních služeb společnosti BT v oblastech prodeje, distribuce a podpory řady produktů a služeb napříč komplexním portfoliem společnosti BT, a to díky síti partnerů. Tento program byl spuštěn v roce 2008 a zahrnuje více než 100 partnerů po celém světě.

Pro získání zlatého partnerství musela GTS Novera splnit náročné požadavky, k nimž patřila například úspěšně zvládnutá certifikace help desku a samozřejmě garantovaná úroveň kvality poskytovaných služeb.

„Model uzavírání lokálních partnerství je vhodnou příležitostí, jak firmy mohou získat přístup ke službám globálních sítí světové úrovně, přičemž veškerá jednání probíhají s důvěryhodným místním partnerem, v rodné řeči a místní měně. Tento způsob spolupráce je velmi přesvědčivou možností, jak propojit oba světy, aby si byli vzájemně prospěšnými“, říká Pawel Karlowski, generální ředitel BT pro střední a východní Evropu.

„To, že jsme jako jediný český operátor dosáhli zlatého partnerství v rámci BT Alliance, potvrzuje naší pozici stabilního operátora zaměřeného na firemní klientelu,“ říká generální ředitel společnosti GTS Novera Stuart Evers. „Díky tomuto partnerství mají navíc naši zákazníci možnost využívat široké portfolio služeb britského operátora. Úzká spolupráce s BT nám také umožňuje společně sdílet marketing, technické zdroje a know-how, což se odrazí i v nabídce řešení navržených pro naše zákazníky.“

Tiskové zprávy

Diskuse