Nokia přiváží Depeche Mode do Prahy

3. 4. 2009 14:42    Rubrika: Tiskové zprávy

Nokia přiváží Depeche Mode do Prahy a nabízí k telefonům vstupenky zdarma

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Legendární kapela Depeche Mode vystoupí 25. června na svém největším pražském koncertu pod širým nebem. Nokia jako generální partner koncertu přichystala pro fanoušky nezapomenutelný hudební zážitek. A nabízí k němu hned tři bonusy. Návštěvníkům koncertu nabídne zdarma ke stažení jednu vybranou skladbu Depeche Mode, k vybraným telefonům Nokia Nseries, Eseries rozdá vstupenky zdarma a několik šťastlivců pozve k osobnímu setkání s kapelou.

Jedna z nejvýznamějších kapel popové historie vystoupí na novém stadionu v pražském Edenu. Koncert je součástí velkého stadionového turné, které odstartuje v Izraeli. „Nokia je v hudbě jako doma. Dnes jsme největším světovým výrobcem digitálních přehrávačů hudby a proto jsme nemohli u této události chybět“, říká Pavla Tomsová, marketingová manažerka Nokia ČR.

Fanoušci se mohou od 1. května těšit na hlasování o nejlepší skladbu. Informace o tomto hlasování se včas dozvědí na www.nokia.cz. Při samotném koncertu si pak vítěznou skladbu bude moci každý stáhnout pomocí Bluetooth do svého mobilního telefonu. Ať už tedy vyhraje něco ze starší tvorby kapely Depeche Mode, nebo některý z nových hitů, každý ze 30 tisíc návštěvníků koncertu si tento singl bude moci díky společnosti Nokia odnést domů zdarma přímo ve svém mobilu.

Vstupenku zdarma bude moci získat prvních tři sta šťastlivců, kteří si zakoupí telefon Nokia Nseries v době od 15. května do 15. června ve Značkových prodejnách Nokia a u zlatých a stříbrných obchodních partnerů Nokia.

Z těch, kdo si uvedené telefony zakoupí, společnost Nokia nakonec vylosuje několik šťastlivců, kteří se s kapelou setkají v rámci koncertu na tzv. „Meet and Greet“ akci.

Tiskové zprávy

Diskuse