BlackBerry nově také u Telefónica O2

6. 4. 2009 21:48    Rubrika: Tiskové zprávy

BlackBerry od O2 nyní pro všechny

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Telefónica O2 nabízí nově službu BlackBerry všem zákazníkům. Služba byla doposud nabízena pouze firemnímu segmentu, nyní si ji mohou pořídit i residentní zákazníci. K užívání služby ve variantě BlackBerry Internet Service ( BIS ) jim stačí vlastnit některý z telefonů BlackBerry a aktivovat si odpovídající tarif. Již za 299 Kč s DPH měsíčně, tak mohou neomezeně využívat všech výhod, které služba nabízí.

Profesionální řešení pro efektivní e-mailovou komunikaci pomocí mobilních telefonů, ocení zejména zájemci z řad živnostníků, drobných podnikatelů a jiných profesí, kteří intenzivně využívají moderní telekomunikační prostředky při své práci. Mohou tak mít nyní neustálý přehled nad aktuálními e-maily a neomezený přístup k internetu přímo ve svém mobilním telefonu, bez potřeby provozovat vlastní server.

Služba ve variantě BlackBerry Internet Servicie (BIS) přináší uživatelům spoustu výhod. Umožňuje mobilní telefon automaticky synchronizovat s až 10 vybranými e-mailovými účty - a to jak freemaily ze serverů jako Seznam nebo Centrum, tak i firemní e-maily na vlastní doméně pomocí protokolu IMAP nebo POP3. Aktivace a konfigurace je srozumitelná a jednoduchá. V neposlední řadě přináší toto řešení velkou úsporu času a investic.

"U firemních zákazníků je služba BlackBerry mimořádně oblíbená především pro svoji spolehlivost a jednoduchost", říka Matts Johansen, výkonný ředitel marketingu residentního segmetu společnosti Telefónica O2. "Poptávka po podobném řešení ale existuje i mimo segment velkých společností, proto jsme se rozhodli jej nabídnout všem zájemcům. Částečně to souvisí s tím, že i samotné telefony BlackBerry jsou u našich zákazníků velmi oblíbené ", dodává.

Zákazníkům je k dispozici tarif BlackBerry Email, který v rámci měsíčního poplatku 299 Kč (včetně DPH), zahrnuje neomezené datové přenosy. Ty se vztahují nejenna přijímání a odesílání emailů, ale i pro práci s Internetem. Službu mohou zákazníci využívat i v rámci roamingu v zahraničí. Stačí si aktivovat tarif BlackBerry Email Roaming a mít aktivní datový roaming.

Z nabídky mobilních telefonů společnosti Telefónica O2, si mohou zákazníci pořídit například klasické BlackBerry 8310 za dotovanou cenu 1Kč s DPH nebo nejlépe vybavený přístroj BlackBerry 9000 Bold za dotovanou cenu 3 395 Kč s DPH.

Přístroje BlackBerry patří k naprosté špičce mezi chytrými mobilními telefony (smartphones) a spadají do stejné kategorie, jako například nejpokročilejší zařízení platformy Windows Mobile nebo Symbian. Velkou oblibu mají především u zákazníků ve Spojených státech a západní Evropě. Jsou navrženy tak, aby uživatelům umožňovaly co nejkomfortnější práci s Internetem a elektronickou poštou. Mezi jejich typické znaky patří velký kvalitní displej a plnohodnotná QWERTY klávesnice.

Více informací naleznete na www.o2blackberry.cz.

Tiskové zprávy

Diskuse