T-Mobile - hry do mobilu se slevou až 50 procent

6. 4. 2009 20:09    Rubrika: Tiskové zprávy

- Nabídka platí do konce dubna

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



Zajímavou nabídku přichystal T-Mobile od dnešního dne pro všechny fanoušky zábavy v mobilu. Během celého měsíce dubna si mohou vylepšit svůj telefon řadou aktuálních herních hitů se slevou až 50 procent. Nabídka se vztahuje na produkci od společnosti Gameloft. Kompletní seznam najdou zájemci na t-zones v sekci Hry/Sleva až 50 %.

Hráči budou mít opravdu z čeho vybírat, vždyť sortiment od Gameloftu představuje zhruba třetinu celkové nabídky T-Mobile. Navíc firma získala prestižní titul „Nejlepší vývojář roku 2008“, takže si vyberou i opravdoví fajnšmekři. K dispozici jsou jak akční kousky, tak hry s filmovou či TV tematikou, adventury, strategie nebo závodní simulátory.

Za doporučení jistě stojí třeba mobilní verze televizní soutěže „Ber nebo ber“. Na displeji telefonu nechybí nic, co znají diváci z televize, včetně přesně dodržených pravidel, kvalifikačního kola, ale i Pavla Zuny. Příznivci adventur by neměli přehlédnout titul „Shrek Třetí“, který je inspirován zatím posledními dobrodružstvími zeleného zlobra, jenž se vydává hledat právoplatného dědice království.

Stratégy zcela určitě nenechají chladnými tolik oblíbení „The Settlers“. Vybudovat silnou civilizaci, fungující ekonomiku, a zároveň obstát před útoky nepřátel, je úkol hodný výzvy. Navíc pokud místo obvyklých 89 korun zaplatí zákazník jen 59 korun, kdo by váhal.

Tiskové zprávy

Diskuse