Designové notebooky ASUS v zajetí krásy a elegance

7. 4. 2009 13:54    Rubrika: Tiskové zprávy

Designové notebooky ASUS v zajetí krásy a elegance

Designové notebooky ASUS v zajetí krásy a elegance

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Velká módní show a dražba svatebních šatů Jiřiny Tauchmanové se letos již pošesté uskutečnila na pražském Žofíně. Známé tváře přehlídkových mol zapózovaly s designově propracovanými notebooky ASUS, které jsou i díky použitým technologiím společnosti Intel pravidelně oceňovány odbornou a laickou veřejností. Součástí večera byla dražba ve prospěch sdružení Slunce dětem, do které společnosti Asus a Intel věnovaly notebook ASUS U6V Bamboo.

Návrhářka Jiřina Tauchmanová představila svou kolekci svatebních šatů pro sezónu 2009/2010. Vrcholem večera bylo netradiční spojení světa krásy a moderních technologií. V rámci přehlídky byl také poprvé v Česku představen netbook Eee PC T91 spolu s modely S121, Bamboo Series a N20. Není bez zajímavosti, že notebook ASUS S121 obdržel prestižní ocenění Red Dot Design Award 2009 v mezinárodní a celosvětově uznávané soutěži.

Společnosti Intel a ASUS věnovaly do dražby bambusový notebook ASUS U6V, který je představitelem ekologických a stylových notebooků, vybavených technologií pro procesory Intel Centrino 2. Mezi modelkami prezentujícími spojení módy a stylové technologie byly takové krásky jako Lilian Sarah Fischerová, Renata Langmannová, Iveta Lutovská, Radka Kocurová a další.
Celým večerem provázela Tereza Kostková a Vlasta Korec. Záznam přehlídky je možné shlédnout na http://www.play.cz/modni-prehlidky/zaznam-z-modni-show-jiriny-tauchmannove-2009

Tiskové zprávy

Diskuse