Servery HP Integrity NonStop NS2000

7. 4. 2009 13:43    Rubrika: Tiskové zprávy

Rozšířená řada serverů HP Integrity NonStop přináší bezkonkurenční výkon za nízkou cenu

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost HP představila novou řadu vícejádrových serverů základní úrovně HP Integrity NonStop NS2000, které přinášejí vysoký výkon a odolnost vůči chybám za nejnižší možnou cenu ve své produktové třídě.

NS2000 představuje ideální server pro malé a středně velké organizace zejména v oblasti zdravotnictví, finančních služeb a telekomunikací, či pro zákazníky na rozvíjejících se trzích. Umožňuje firmám splnit požadavky na vysokou dostupnost a škálovatelnost s důrazem na minimální pořizovací hodnotu. Konstrukce serverů řady NS2000 nabízí všechny výhody technologie HP NonStop, a vytváří tak vhodné podmínky pro budoucí růst bez obav z kompatibility aplikací.

„Velký segment zákazníků mezi menšími podniky nedosáhne na ceny špičkových serverů s funkcemi odolnosti vůči poruchám,“ řekl Jim Johnson, generální ředitel výzkumné agentury Standish Group. „Těmto zákazníkům nabízí server NS2000 značnou hodnotu a širší možnosti volby pro zajištění dostupnosti aplikací a odolnosti vůči poruchám.“
Nové rackové servery NS2000 nabízejí jednoduchou správu a plně využívají výkon vícejádrových procesorů Intel® Itanium®:
• Poskytují dvojnásobnou výkonovou kapacitu oproti předchozím systémům NonStop základní třídy.
• Zaručují nepřetržitou dostupnost dat a přístup k zásadním podnikovým aplikacím v reálném čase.
• Ekonomicky výhodná vývojová a zkušební platforma pro zákazníky serverů HP Integrity NonStop BladeSystem. NS2000 se úzce shoduje s jejich produkčními prostředími, neboť používá společný software a I/O infrastrukturu.
• Cílová platforma migrace pro stávající zákazníky serverů HP Integrity NonStop řady S. Na serverech NS2000 běží stejné aplikace, takže nabízejí naprostou ochranu investic a rozšiřují možnosti stávajících řešení.
„Zákazníci s omezenými IT prostředky hledají finančně výhodná řešení, která jim rychle a snadno přinesou funkce odolnosti vůči poruchám pro omezení rizika přerušení provozu na minimum,“ řekl Winston Prather, ředitel podnikové jednotky HP NonStop. „Řada NS2000 Integrity přináší okamžitě dostupný výkon a spolehlivost, jež naši zákazníci potřebují, a navíc za velmi výhodnou cenu.“
Řada serverů HP Integrity NonStop NS2000 je v prodeji v mnoha konfiguracích přizpůsobených konkrétním požadavkům zákazníků. Lze si vybrat ze čtyřjádrových nebo osmijádrových základních hardwarových balíčků s 8 nebo 16 GB paměti na procesor a z verzí napájených střídavým nebo stejnosměrným proudem.
Další informace o serverech HP Integrity NonStop jsou k dispozici na webu www.hp.com/go/integrity/nonstop/ns2000.

Tiskové zprávy

Diskuse