IceWarp mezi vůdci v oblasti řešení e-mailových serverů

8. 4. 2009 16:26    Rubrika: Tiskové zprávy

IceWarp mezi vůdci v oblasti řešení e-mailových serverů

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost IceWarp, dodavatel IceWarp Server software, se po realizovaném průzkumu objevil v nové studii s názvem „Trh s e-mailovými a kolaboračními řešeními v letech 2008-2012,“ který provedla americká společnost The Radicati Group. IceWarp se tak dostal mezi vůdčí společnosti nabízející řešení v oblasti e-mailových serverů.

Výsledky posledního průzkumu společnosti The Radicati Group, přední analytické společnosti zabývající se oblastí IT a telekomunikací, ukázaly podíly nejúspěšnějších firem na trhu v oblasti řešení e-mailových serverů. Jedná se nejen o firmy Microsoft, IBM, Sun, Novell, ale také jejich stále populárnější konkurenty IceWarp Server a Communigate. V případech, kdy nejrůznější společnosti hledají spolehlivého dodavatele softwaru, jsou nezávislé průzkumy trhu považovány za nejlepší zdroj informací.

Studie poskytuje hloubkovou analýzu celosvětového trhu korporátních e-mailových řešení a týmovou spolupráci, přičemž zahrnuje i soudobé trendy, zastoupení jednotlivých hráčů na trhu nebo prognózu vývoje situace na příští čtyři roky. Nechybí ani rozdělení do skupin dle regionů a velikosti podniku. Radicati spolupracuje s koncovými zákazníky, jež hledají pomoc při nákupu IT produktů, stejně tak jako se samotnými vývojáři sledujícími konkurenční produkty. Podobné studie poskytují cenné informace, nutné pro určení dlouhodobé strategie při vývoji produktů.

Rozčlenění klientů do skupin zahrnuje korporátní organizace (40%), prodejce (35%), poskytovatele služeb (15%) a investiční firmy (10%) a bylo zjištěno, že stále více organizací a lidí ve vůdčím postavení studuje zprávy od společnosti Radicati. IceWarp je vzájemnému porovnávání s ostatními účastníky trhu nakloněn a také potvrzuje, že výsledek studií, které provedla společnosti Radicati, odpovídá interním indikátorům velikosti prodejů.

„Podrobné informace o trhu, které poskytl výzkum „Trh s řešeními pro poštovní a kooperativní služby“, nám pomohly s urychlením příprav našich nových produktů a služeb, jež představíme v první polovině roku 2009,“ uvedl Chris Grady, výkonný ředitel společnosti IceWarp. Výkonná ředitelka Radicati Group, Sara Radicati, k tomu dodala: „I za současné ekonomické situace bude růst v příštích čtyřech letech poháněn poskytovateli služeb hledajícími pokročilé e-mailové platformy, kteří za co nejnižší cenu nabízejí pokročilá poštovní řešení pro malé a střední firmy. IceWarp má na těchto trzích tradičně silné postavení.“

Tiskové zprávy

Diskuse