Panasonic AJ-HRW10 Rapid Writer

9. 4. 2009 10:23    Rubrika: Tiskové zprávy

- rychlá práce s daty na P2 kartách

Panasonic  AJ-HRW10 Rapid Writer

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Společnost Panasonic představila rychlé zapisovací zařízení pro P2 karty AJ-HRW10 Rapid Writer. Přenosný nástroj výrazně zjednodušuje přístup k obsahu na P2 kartách a uživateli přináší velmi žádanou funkci podpory zrcadlově konfigurovaného diskového pole RAID 1.

Se dvěma sloty pro 3,5-palcové vyměnitelné pevné disky (HDD) a paměťovým modulem AJ-PCD35 se zabudovanými pěti sloty pro paměťové P2 karty dokáže Rapid Writer pro P2 karty automaticky přenášet data až z pěti P2 karet. Zmáčknutím jediného tlačítka může Rapid Writer současně kopírovat materiál do dvou samostatných diskových jednotek RAID, díky čemuž si se zálohovací funkcí poradí i méně technicky zdatní členové pracovního týmu.

Model HRW10 je vybavený 5-palcovým LCD displejem s jednoduchým dotykovým ovládáním. Poskytuje náhled klipů (přehrávání/pauza/přesun dopředu/dozadu) pro kontrolní přehrávání, třídění a filtrování klipů, zobrazování minináhledů P2 karet, zobrazování metadat P2 karty a funkcí střihových úprav. Rychlé zapisovací zařízení Rapid Writer pro P2 karty podporuje vynikající kvalitu kódování AVC-Intra (100/50) a formáty záznamu DVCPRO HD, DVCPRO50, DVCPRO a DV.

Z dalších užitečných funkcí uživatelé ocení i port pro G-bit Ethernet na rychlý přesun obsahu v IT síti, zabudovaný reproduktor a konektor pro sluchátka na přehrávání zvukového záznamu. Rychlé zapisovací zařízení Rapid Writer pro P2 karty potřebuje 12V jednosměrné napájení. Napájený však může být i z baterie zvláštního zdroje.

HRW10 Rapid Writer pro P2 karty bude k dispozici v dubnu za doporučenou cenu 229000Kč.
Vyměnitelné pevné disky, napájecí zdroj, konstrukce na upevnění do rámu a kluzné lišty se budou prodávat samostatně. Základním požadavkem na vybavení diskovými jednotkami jsou dvě 3,5-palcové jednotky s minimální rychlostí 7 200 otáček/min. nebo vyšší a se sériovým připojením Serial ATA-II.

Tiskové zprávy

Diskuse