LCD Acer P5

10. 4. 2009 08:56    Rubrika: Tiskové zprávy

s plným HD rozlišením

LCD Acer P5

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Čistá multimédia ve vysokém rozlišení

Společnost Acer, třetí největší prodejce osobních počítačů (zdroj: údaje firmy Gartner za finanční rok 2008), dnes představila novou řadu LCD monitorů P5 s plným HD rozlišením a poměrem stran 16:9, které jsou navrženy pro dokonalou multimediální zábavu.

Displeje řady Acer P5 jsou atraktivní mediální a herní displeje s moderním černým ozdobným rámečkem, který představuje elegantní doplněk každého prostředí. Nové modely, nabízené ve dvou velikostech 21,5“ a 23", přitahují pozornost svým efektním a futuristickým vzhledem, který je zvýrazněn černým provedením, podstavcem se vzorem a osvětleným dotykovým ovládacím panelem. S ohledem na zajištění pohodlí při práci jsou všechny modely vybaveny systémem pro nastavení sklonu, který umožňuje zvolit optimální polohu zobrazovací plochy.

Nové monitory řady P5 ve formátu 16:9 a plným vysokým rozlišením 1920x1080 zaručují jedinečný obraz a výjimečné podální multimedií, jakož i úžasné zážitky při sledování filmů. Plné HD rozlišení zajišťuje skutečnou reprodukci 1080p bez ztráty kvality obrazu, a tedy dokazuje, že displeje řady P5 představují správnou volbu pro multimediální aplikace a sledování obsahu s vysokým rozlišením.

Technologie panelu Acer CrystalBrite™ reprodukuje naprosto realistický obraz v úžasných přirozených odstínech, přičemž vynikající kontrastní poměr (až 40 000:1 u modelu P235H) optimalizovaný systémem Acer Adaptive Contrast Management výrazně zvýší gradaci a zlepší vykreslení detailů a tím přispívá k neobyčejně čistému podání. Vynikající kontrastní poměr a vysoký jas 300 cd/m2 zaručují jedinečnou kvalitu obrazu. Blesková doba odezvy 5 ms potlačuje “duchy” při hraní akčních her a zajistí plynulé přehrávání i těch nejrychlejších filmových scén.

Digitální port DVI s podporou HDCP je určen k přehrávání obsahu ve vysokém rozlišení a videa v nejvyšší kvalitě.

Zobrazovací technologie Acer
Displeje řady P5 využívají jedinečnou technologii Acer, která přispívá k vyšší kvalitě obrazu, ovládání monitoru a tím dosahuje vyššího účinku při multimediální zábavě i vyšší produktivity při práci.

Acer eColor Management je technologie, která přizpůsobuje výkon panelu různým prostředím, světelným podmínkám a preferovanému způsobu zobrazení. Tato technologie optimalizuje podání obrazu podle scénáře, který zvolil uživatel z mnoha možností: standardní režim (normální nastavení pro běžné použití displeje), textový režim (vhodný pro zobrazování dokumentů, listů tabulkových kalkulátorů atd.), grafický režim (zajišťuje nejvyšší kvalitu barevných snímků) a uživatelské režimy (které umožňují uživateli přesně přizpůsobit základní nastavení a obraz vlastním požadavkům).

Adaptive Contrast Management (ACM) dynamicky přizpůsobí kontrastní poměr vstupního obrazu a zajistí neobyčejně ostrou reprodukci. Každá scéna je analyzována a obraz je přizpůsobován okénko po okénku, přičemž je zvýšena kvalita barev a dosažena dokonalá bílá i nejhlubší černá. Technologie Acer Adaptive Contrast Management přispívá k nižší spotřebě a úspoře energie.

Acer eDisplay Management je aplikace, která umožňuje přesně nastavit veškeré funkce, jež jsou běžně ovládané tlačítky OSD na čelním panelu. Tato aplikace je určena pro volbu jasu, kontrastu a ostrosti (volba nativního rozlišení), polohy, barevné rovnováhy a teploty. Každé přizpůsobené nastavení lze uložit a rychle vyvolat pro jednotlivé aplikace nebo světelné podmínky.

Záruka
Na LCD displeje Acer řady P5 je poskytována dvouletá záruka typu "mail-in".

Tiskové zprávy

Diskuse