Canon Business Forum 2009

10. 4. 2009 20:05    Rubrika: Tiskové zprávy

A samozřejmě nemohla chybět široká škála velkoformátových tiskáren spolu s CAD/GIS, Fine Art a profesionálními fotografickými aplikacemi. Společnost Agfa, která je jedničkou na trhu v oblasti předtiskových materiálů, je evropským partnerem společnosti Canon a na Canon Business Fóru představila svůj workflow software Apogee Suite, díky kterému digitální tisk může doplňovat tisk ofsetový. Tiskárny tak mohou nabídnout svým zákazníkům flexibilnější a širší portfolio svých služeb.

Canon Business Forum 2009

Fascinace obrazem – od inspirace k výsledku
Oblast spotřební fotografické techniky připravila pro běžné i profesionální uživatele to nejlepší, co současný trh nabízí. Digitální fotoaparáty řady IXUS a EOS, skenery, tiskárny a digitální videokamery se představily ve světě plném barev. Zvláště zajímavý pak byl multimediální Beam Room, kde bylo možné seznámit se s mnoha funkcemi multimediálních projektorů Canon.
Zkušenosti s řešeními Canon
Témata kvality, ceny a životního prostředí vždy byly pro Canon nadmíru důležitá. Ekonomická nejistota a měnící se obchodní prostředí znamená, že firmy požadují odpovídající analýzy a řešení zaměřená na konkrétní výsledky. Obě tyto potřeby byly v popředí zájmu Canon Business Fóra. Návštěvníci měli možnost se zúčastnit mnoha seminářů o řízení dokumentů, snižování nákladů spojených s tiskem, zvyšování produktivity práce v kanceláři nebo se seznámit s European Business Builder Programmem.
Další informace jsou k dispozici na: www.canon.at/businessforum