Humyo.cz - nové online úložiště dat

10. 4. 2009 20:08    Rubrika: Tiskové zprávy

• SSL šifrování přenosu souborů

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění





Hledáte spolehlivé místo pro svá data? Na adrese www.humyo.cz nabízí společnost Humyo úložiště dat s intuitivní správou souborů včetně jednoduché práce s dokumenty, multimédii a fotografiemi. Synchronizace probíhá na všech připojených počítačích či komunikátorech, takže uživatel má vždy přístup k poslední verzi souboru. Humyo.cz nabízí prostor 10 GB, pro uživatele, kteří se zaregistrují do konce dubna, pak dokonce 20 GB.
Online úložiště dat Humyo.cz je naprogramováno tak, aby bylo snadno ovladatelné pro běžného uživatele. Je přehledné, při první návštěvě se nový uživatel rychle a bez problémů zorientuje. Všechny zálohované fotografie, dokumenty, hudba a multimediální soubory jsou vždy při ruce – na počítači, PDA či mobilu. Humyo.cz navíc přesně pozná, o jaký typ souboru se jedná, a všechny uložené soubory v administraci roztřídí. V počítači není dokonce nutné mít nainstalovaný multimediální přehrávač nebo prohlížeč fotek. Humyo samo díky svému multimediálnímu přehrávači veškeré dokumenty přehraje, po nahrání do úložiště je možné je ihned vložit do mailu či publikovat na Facebooku. Humyo nabízí rovněž zálohování kontaktů, posílání zpráv či interní chat.
Humyo myslí také na bezpečnost přenášených dat, které mohou být citlivého charakteru. Proto nabízí SSL šifrování přenosu souborů. Rychlost stahování a nahrávání souborů je neomezená, vše tedy závisí jen na rychlosti připojení uživatele. Humyo lze používat i na PDA či na mobilním telefonu, licenci je pro všechny další počítače a zařízení zdarma.
Uživatel, který si zakoupí Prémiový účet, dostává na Humyo.cz 100 GB prostoru pro své soubory, a dále PC klienta, který mu umožní synchronizaci a zálohování souborů z vlastního počítače na Humyo. Stačí jen označit soubor nebo celý disk, který by měl být zálohován, a Humyo pozná každou změnu a ihned ji přenese do úschovny. To samé funguje i obráceně. Přetahovat soubory na Humyo je možné i postupně, není potřeba vždy čekat, až se všechny soubory stáhnou. Stahování lze také přerušit a pokračovat později, Humyo si pamatuje, co uživatel nahrál.
Humyo je rovněž službou, která může být finančně výhodná pro malé a střední firmy. Díky Humyu už totiž není nutné, aby si firmy pronajímaly drahé servery s programem na sdílení dat, odpadají také finanční náklady na administrátora serveru.

Tiskové zprávy

Diskuse