Aktualizace map pro GPS Prestigio

10. 4. 2009 08:47    Rubrika: Tiskové zprávy

Mapové podklady v navigacích je nutné pravidelně aktualizovat

Aktualizace map pro GPS Prestigio

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Všichni se shodneme na tom, že GPS navigace jsou vynikajícím pomocníkem v orientaci ať už na domácích, či zahraničních cestách. Snad jediným problémem jakékoli navigace může být aktuálnost mapových podkladů, protože se v průběhu roku mění přibližně 20 % evropských silnic.

Společnost Prestigio proto pro svá nejnovější navigační zařízení GeoVision 150
a GeoVision 450, která využívají oblíbený navigační software iGO 8 a která jsou schopná zobrazovat mapové podklady v 3D, spustila specializovaný web Prestigio.Naviextra.com, kde si uživatelé mohou jednoduše aktualizovat své mapové podklady, kdykoli budou potřebovat.

Prestigio.Naviextra.com je oficiálním portálem pro aktualizaci map zařízení společnosti Prestigio, na kterém uživatelé kromě aktuálních map najdou i speciální nabídky, zákaznickou podporu a též všechny potřebné informace pro 3D navigování.

Navigace Prestigio GeoVision 150 a GeoVision 450 se vyznačují vynikajícími navigačními vlastnostmi, kterých dosahují díky zmiňovanému software iGO 8, jednoduchému ovládání, dotykovým displejům s vysokým rozlišením, hlasové navigaci až v 30 světových jazycích, zabudované paměti s mapovými podklady a portu pro SD karty. Na jedno nabití navigace vydrží pracovat přibližně tři hodiny.

Link na portál: https://prestigio.naviextras.com/shop/portal/

Tiskové zprávy

Diskuse