Router Belkin Enhanced N150 i s modemem

15. 4. 2009 21:32    Rubrika: Tiskové zprávy

Bezdrátový směrovač a směrovač s modemem Enhanced N150 od společnosti Belkin překlenují bezdrátové sítě G a N

Router Belkin Enhanced N150 i s modemem

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Belkin, která zaujímá přední postavení na trhu s bezdrátovou technologií N, oznámila uvedení nového bezdrátového směrovače a směrovače s modemem Enhanced N150, které získaly certifikát standardu 802.11b a g a disponují technologií 802.11n. Poskytují tak uživatelům výkon standardu 802.11N až do 150 Mb/s za cenu, kterou byste očekávali u směrovače standardu G.

Nový směrovač i směrovač s modemem Enhanced N150 využívají nejnovější bezdrátové technologie a poskytují rychlou a bezpečnou síť pro domácnost a kancelář. Oba výrobky nabízejí uživatelům jednoduchou instalaci ve třech krocích a zabezpečení stisknutím tlačítka – Wi-Fi Protected Setup.

Novinka N150 od společnosti Belkin je ideální pro rychlou a efektivní výměnu dokumentů, sdílení zdrojů, procházení internetu i distribuci digitální hudby ve vaší síti. Nová zařízení N150 jsou tudíž dobrou volbou pro ty, kteří hledají spolehlivé bezdrátové připojení a solidní dosah, ale nepotřebují vyšší přenosové rychlosti výrobků N nebo N+.

Nima Ahmadinejad, viceprezident společnosti Belkin EMEA, řekl: „Znalosti a zkušenosti společnosti Belkin v oblasti bezdrátových sítí G až N+ jsou uznávány po celém světě. Uvedením novinky N150 rozšiřujeme řadu bezdrátových směrovačů a směrovačů s modemem, které poskytují chytré řešení pro každého uživatele, bez ohledu na jeho požadavky či rozpočet.“

Společnost Belkin vyvinula kompatibilní bezdrátový adaptér Enhanced pro rozhraní USB (F6D4050ed), abyste mohli naplno využívat bezdrátovou síť, která obsahuje směrovač či směrovač s modemem Enhanced N150. Adaptér umožňuje ostatním počítačům v domácnosti či kanceláři využívat výkonnostní úroveň řady N150 a je ideální pro aplikace, které využívají širší pásmo než jednoduché zasílání e-mailů a procházení internetu. Bezdrátový adaptér Enhanced pro rozhraní USB se prodává samostatně, není součástí balení směrovače s modemem N150.

Výhody
• Čtyři ethernetové porty pro kabelové připojení
• Podpora Wi-Fi Protected Setup – zabezpečení lze nastavit jednoduchým stisknutím tlačítka
• Pomocník pro snadnou instalaci a odstraňování problémů prostřednictvím stavového displeje, který zobrazuje stav sítě. Ikony odpovídají jednotlivým komponentám v síti a zároveň znázorňují, zda dané zařízení pracuje správně.
• Bezplatná technická podpora (místní telefonické sazby)
• Celoživotní záruka
Zabezpečení
• Wi-Fi Protected Setup™
• 256bitové šifrování WPA/WPA2™ - personal
• 64bitové nebo 128bitové šifrování WEP
Dosah
• Až 300 m
Linková rychlost
• Až 150 Mb/s v režimu kanálu 40 MHz
Podpora virtuálních privátních sítí VPN
• PPTP, předávání IPSec
Světelné indikátory
• Security (Zabezpečení), Wireless (Bezdrátové spojení), Wired (Kabelové spojení), Router (Směrovač), Modem

Bezdrátový směrovač Enhanced N150
F6D4230nv4
Cena 1399 Kč

Bezdrátový směrovač s modemem Enhanced N150
F6D4630nv4A
Cena 2199 Kč

DOSTUPNOST
Duben 2009

Tiskové zprávy

Diskuse