Kingston - DDR3 pro herní notebooky s ověřením XMP

15. 4. 2009 21:29    Rubrika: Tiskové zprávy

Kingston Technology představuje paměti DDR3 určené pro herní notebooky

Kingston - DDR3 pro herní notebooky s ověřením XMP

Paměťové moduly mají certifikaci společnosti Intel a podporují notebooky poslední generace, které dokáží plně využít profily XMP

Společnost Kingston Technology Europe Ltd, dceřiná firma společnosti Kingston Technology Company, Inc., která je největším nezávislým výrobcem paměťových produktů na světě, dnes oznámila uvedení paměťových modulů HyperX® DDR3 SO-DIMM s ověřením XMP, které jsou určené pro notebooky využívající mobilní chipset Intel Cantiga.
„Kingston velmi úzce spolupracoval se společností Intel na certifikaci nových pamětí HyperX SO-DIMM pro nové systémy s procesory Intel® Centrino™ 2, které podporují architekturu DDR3 s profily XMP,“ řekl Erik Reid, ředitel marketingu divize mobilních platforem společnosti Intel. „Velmi chválíme úsilí, které Kingston vyvíjí v oblasti extrémních herních výkonů, a očekáváme, že hráči PC her budou nadšeni ze způsobu, jakým XMP posouvá notebooky nové generace k naprosto bezkonkurenčním výkonnostním úrovním.“
„Hráči, kteří vlastní notebooky s paměťovou architekturou DDR3, mohou mít nyní stejný užitek z vyššího výkonu a současně kratších dob latence a nižší spotřeby, z jakého se uživatelé stolních počítačů s paměťovými moduly HyperX mohou těšit již léta,“ řekl Marcin Gaczor, Business Development Representative společnosti Kingston. „Jakmile uživatelé osadí své notebooky paměťmi Kingston DDR3 XMP SO-DIMM, ihned zaznamenají rychlejší a spolehlivější pocit z odezvy her.“
Moduly HyperX DDR3 XMP SO-DIMM byly s velkým úspěchem testovány na notebooku Flextronics W840 DI, prošly certifikačním procesem XMP společnosti Intel a dodávají se s předprogramovanými profily JEDEC i XMP.
Paměťové moduly HyperX společnosti Kingston Technology mají doživotní záruku a bezplatnou nepřetržitou technickou podporu. Další podrobné informace můžete získat na webových stránkách společnosti Kingston na adrese www.kingston.com/Europe.