Business Desktop PC HP dx2420

21. 4. 2009 22:01    Rubrika: Tiskové zprávy

HP zaútočí na nejnižší segment stolních počítačů

Business Desktop PC HP dx2420

Společnost Hewlett-Packard dnes představila HP dx2420 Business Desktop PC, cenově dostupný stolní počítač, určený pro každodenní potřebu živnostníků, malých a středních firem. Nabízí produktivitu, možnosti rozšíření a spolehlivost, vše v elegantním moderním vzhledu, za cenu dodnes dostupnou pouze u skládaných neznačkových počítačů.

"Malé firmy potřebují cenově dostupné a plně vybavené PC, které lze snadno nastavit a používat, ale je rovněž důležité udělat dobrý dojem na zákazníky a klienty, protože tím ukazují, že nechtějí dělat kompromisy ani ve stylu a designu," řekl viceprezident divize Personal System Group společnosti HP pro oblast EMEA, Charl Snyman.

HP dx2420 Business Desktop PC dokonale doplňuje ty nejstylovější kanceláře díky skutečnému kovovému povrchu a lesklé eleganci. Optické mechaniky a umístění USB 2.0 vepředu poskytují přístup k široké škále digitálních médií a periferních schopností i k rychlým datovým přenosům. Přední a zadní audio porty pak přidávají uživatelský komfort a flexibilitu.

HP dx2420 Business Desktop PC má operační systém Windows Vista ®, osvědčený procesor Intel ®, chipset, Graphics Media Accelerator a předinstalované business aplikace, které umožňují uživateli být produktivní od okamžiku, kdy počítač spustí.

Navíc kompaktní mikrověž je určena pro budoucí upgrade a rozšíření potřeb, takže HP dx2420 může růst s podnikáním zákazníka. Možnosti mohou být snadno rozšířeny, například o čtečku paměťových karet 22-in-1 Media Reader, druhý pevný disk či optickou mechaniku nebo SuperMulti LightScribe Drive, umožňující uživatelům vypalovat štítky přímo na disky.

Cena a dostupnost
HP dx2420 Business Desktop PC je nyní dostupný v celém regionu EMEA za doporučenou cenu €299, v České republice a na Slovensku budou ceny začínat na 5 900 Kč/220 euro bez DPH.

Více informací o desktopech HP najdete na: www.hp.com/go/businessdesktops.