Recyklované tonery od Imation

21. 4. 2009 14:49    Rubrika: Tiskové zprávy

Imation uvádí na trh novou linii vysoce kvalitních renovovaných tonerových kazet

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Imation Europe rozšířila portfolio svých produktů o profesionální renovované tonery. Všechny kazety jsou přestavěny z nových nebo recyklovaných součástí tak, aby dosáhly norem pro originální výrobky této značky. Opakovaným používáním tonerových kazet společnost Imation docílila vyšší energetické efektivity své výroby a snížení spotřeby surovin, a díky tomu může nabízet tonerové kazety levněji a přitom produkovat méně odpadu.

Aby Imation vyšla vstříc širším potřebám uživatelů, je nyní více typů kazet do laserových tiskáren a faxů HP-kompatibilní, Canon-kompatibilní, Lexmark-kompatibilní, Brother-compatibilní, IBM-kompatibilní, Panasonic-kompatibilní, Kyocera-kompatibilní a Samsung-kompatibilní.

O renovovaných tonerových kazetách od Imation
Kvalitní renovované tonery od Imation projdou nejprve rozebráním a důkladným vyčištěním, pak jsou veškeré opotřebované součástky vyměněny, aby tak byl zajištěn vysoce kvalitní tisk a výkon srovnatelný s OEM (Original Equipment Manufacturer). Každá kazeta obsahuje nový válec, nový toner, obnovené nebo vyměněné součástky a kryt z recyklovaného plastu. Díky tomuto procesu renovace dosahuje Imation kvalitních výkonů za nižší cenu.

Patrick Bertschat, produktový manažer Toner Solutions Imation, říká: „Protože se v renovovaných tonerových kazetách používají recyklované části, náklady na výrobu jsou podstatně nižší než na nové kazety. Díky tomu můžeme nabídnout uživatelům renovovaných tonerových kazet úspory ve výši 25-30 % nákladů, a to při použití stejně kvalitních součástí.“

Standardy výroby
Nové, cenově úsporné tonery od Imation vám nabízejí možnost snížit vaši „uhlíkovou“ stopu a přitom používat kazety, které svým výkonem plně vyhovují normám kvality pro nově vyrobené značkové kazety (OEM). Jsou navrženy tak, aby vyhověly nejpřísnějším zkušebním standardům ASTM, STMC a ISO/IEC. Tonerové kazety od Imation se vyrábějí v provozu certifikovaném podle ISO 14001 a 9001 a odpovídají standardům OEM. Výroba těchto renovovaných tonerových kazet vyhovuje ekologickým standardům Imation Earthwise.

Dostupnost
Nové renovované tonerové kazety od Imation budou brzy k dostání u autorizovaných distributorů, velkoobchodních i maloobchodních prodejců a dealerů firmy Imation v Evropě.

Tiskové zprávy

Diskuse