Lexmark - nárůst obratu v České Republice

23. 4. 2009 15:44    Rubrika: Tiskové zprávy

Nárůst obratu společnosti Lexmark v České Republice

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Lexmark International dnes zveřejnila komentář obchodních výsledků za první kvartál roku 2009 v České Republice. V prvním kvartálu 2009 dosáhla 11% nárůstu obratu ve srovnání s prvním kvartálem roku 2008.

Nárůst prodeje hardware (tiskárny, multifunkční zařízení a doplňky): + 3,2 %
Nárůst prodeje spotřebního materiálu (laserová a inkoustová technologie): + 20,4 %

“Obchodní výsledky prvního kvartálu pozitivně ovlivnila vyhraná výběrová řízení v segmentu korporátní klientely a státní správy,“ uvedl Stanislav Birčák, obchodní ředitel Lexmark International Czech, s.r.o. “Posledních 5 let posilujeme své postavení v oblasti firemních tiskových řešení, naše strategie 'Tiskněte méně, šetřete více' a nové produktové řady s vysokokapacitním spotřebním materiálem umožňují našim zákazníkům v době globální krize výrazně snižovat náklady na tisk.“

Lexmark International Czech, s.r.o. dále rozvíjí své zaměření na trh s vysokými tiskovými požadavky a k 1.5.2009 rozšiřuje počet obchodních zástupců pro segment korporátní klientely a retailového prodeje.

Řada tiskáren Lexmark T650
Řada Lexmark T650, představená v březnu, přináší největší výběr možností pro manipulaci s papírem a největší vstupní kapacitu ve své třídě. Model Lexmark T650n je také ve své třídě nejtišší. Tichý režim umožňuje tišší provoz zařízení v prostředích citlivých na hluk.
Tiskárny Lexmark T652n a T654n optimalizují svoji výkonnost tím, že samy rozpoznávají velikost a složitost úloh a automaticky nastaví optimální rychlost pro jejich zpracování – rychlejší dobu do prvního výtisku pro krátké a více stran za minutu pro delší úlohy.

Řada multifunkčních zařízení Lexmark X650
Nová řada odolných černobílých laserových multifunkčních zařízení Lexmark X650 přináší všechny výhody podnikového kopírovacího stroje v kompaktním a cenově dostupném zařízení pro pracovní skupiny, které často kopírují, faxují a skenují.

Všechna multifunkční zařízení řady Lexmark X650 jsou vybavena vestavěným oboustranným tiskem a mohou využívat aplikace platformy Embedded Solutions Framework. To umožňuje podstatné zjednodušení pracovních postupů využívajících papír pomocí uživatelsky nastavitelných řešení nebo řešení specifických pro dané odvětví a současné zvýšení produktivity a snížení objemů výstupu. Řada Lexmark X650 také zahrnuje oceněný barevný dotykový displej e-Task, který umožňuje snadné provádění složitých postupů skládajících se z více kroků pouhým dotykem. Pomocí nového řešení společnosti Lexmark MyMFP je možno dotykový displej i individuálně přizpůsobit.

Tiskové zprávy

Diskuse