Internet v TV Panasonic VIERA CAST

23. 4. 2009 20:17    Rubrika: Tiskové zprávy

VIERA CAST vám umožní například sledovat kompletní archiv vašich oblíbených pořadů televize Nova přímo na obrazovce v obývacím pokoji.

Internet v TV Panasonic VIERA CAST

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Společnost Panasonic představila nové modely televizorů Panasonic VIERA se špičkovou technologií NeoPDP, které jsou navíc vybaveny unikátní aplikací VIERA CAST. Tato průlomová funkce nabízí snadný přístup k obsahu internetu přímo z pohodlí obývacího pokoje stisknutím jediného tlačítka na dálkovém ovladači, aniž by bylo nutné složitě používat počítač nebo klávesnici.

VIERA CAST poprvé přináší snadno dostupnou zábavu z internetu přímo do televizoru. Po stisknutí tlačítka VIERA CAST na dálkovém ovladači se na obrazovce objeví nabízené interaktivní služby. V pohodlí, na které jste před obrazovkou zvyklí, můžete kdykoli sledovat úplný archiv televize Nova v kvalitě televizního vysílání, sdílet s rodinou a přáteli fotografie v internetových albech Picasa.com, anebo si vychutnávat sportovní klipy stanice Eurosport. Oblíbený YouTube.com tak definitivně opouští monitor vašeho notebooku a stěhuje se na obrazovku televizoru a do reproduktorů domácího kina. K dispozici jsou ale i další informace, například zpravodajství, předpovědi počasí nebo informace o ceně akcií. Díky jednoduchému a přehlednému ovládání mohou službu využívat všechny generace.

„Společnost Panasonic opět udává směr budoucnosti domácí zábavy“ říká Lukáš Holub, produktový manažer televizorů Panasonic VIERA pro Českou a Slovenskou republiku a dodává „Poprvé v historii měníme televizor z pasivního média na aktivní prostředek zábavy a lze očekávat, že tímto směrem půjde i další vývoj. V budoucnu si tak každý bude moci vybrat pouze takovou skladbu pořadů, která ho opravdu bude zajímat“.

VIERA CAST je k dispozici zdarma nejen v nových modelových řadách televizorů G15, V10 a Z1, ale i v domácích kinech a všech blu-ray přehrávačích uvedených na jaře 2009. Pokud má uživatel zájem o službu VIERA CAST a již si nový televizor pořídil, není tedy nutné jej měnit.

Tiskové zprávy

Diskuse