Vodafone nabízí studentům výhodnější volání a internet za polovic

23. 4. 2009 15:35    Rubrika: Tiskové zprávy

Vodafone nabízí studentům výhodnější volání a internet za polovic

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Vodafone dnes přichází s novými balíčky hlasových a datových služeb pro studenty. Nová studentská nabídka Vodafonu obsahuje kombinaci šitou studentům přímo na míru. Zahrnuje zvýhodněný tarif pro připojení k internetu z mobilu – nabídku Student online a možnost volat a posílat SMS za zvýhodněnou cenu s novým balíčkem Student Extra.

„Velmi úspěšnou vánoční kampaní se nám podařilo přinést internet do mobilu všech našich zákazníků. Nabídka Student online nyní přináší způsob, jak za studentskou cenu zůstat online i po skončení půlročního bezplatného provozu,” říká Lukáš Kružberský, ředitel marketingu pro nefiremní zákazníky Vodafonu a dodává: „Studenti tak budou moci neomezeně využívat instant messagingové služby jako jsou například ICQ, nebo Yahoo, které už nyní někteří z nich používají častěji než SMS.”

Nová studentská nabídka Vodafonu:

• Student online – Vodafone Internet v mobilu na měsíc za 89 Kč vč. DPH

• Student extra – každý student, který si k vybranému Nabitému tarifu připlatí 150 Kč, získá dalších 150 Kč na volání a SMS

Nabídky Student online a Student extra lze kombinovat. Využít je mohou všichni zákazníci Vodafonu, kterým je mezi 15 a 26 lety (včetně) a kteří zároveň čestně prohlásí, že v daném roce studují. Služba je aktivní 12 měsíců od odeslání čestného prohlášení a údajů s čestným prohlášením spojených. Nabídku lze aktivovat ke všem Nabitým tarifům, jejichž výhodou, stejně jako extra kreditu je, že si zákazník může sám zvolit, zda je využije spíše na volání, či na SMS.

Nabídku lze aktivovat:
• na čísle *077
• nebo v internetové samoobsluze
• na prodejnách Vodafone
• prostřednictvím e-shopu

Více informací naleznete na www.vodafone.cz/osobni/tarify_ceny/balicky/student_vecny.htm

Tiskové zprávy

Diskuse