O2 - Služba Platí to Kvído slaví první narozeniny

29. 4. 2009 13:11    Rubrika: Tiskové zprávy

Služba Platí to Kvído slaví první narozeniny

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Prostřednictvím služby Kvídovo volání se uskutečnilo během prvního roku 16 milionů hovorů

Služba Platí to Kvído, která umožňuje zákazníkům volat do libovolné sítě jednu minutu zdarma a uskutečnit až 80 hovorů měsíčně, oslavila rok od svého spuštění. Během tohoto období se jejím prostřednictvím zrealizovalo přes 16 milionů hovorů.

" V březnu musela být dokonce navýšena kapacita, abychom obsloužili všechny volající. Díky tomu jsme mohli našim zákazníkům zprostředkovat více než dva miliony bezplatných hovorů během jediného měsíce," říká Jana Vyhlídalová, ředitelka informačních a reklamních služeb společnosti Telefónica O2.

V rámci prvních narozenin služby je pro zákazníky připravena speciální soutěž o luxusní mobilní telefon Nokia N95 8GB. Telefon vyhraje ten, kdo se v květnu zaregistruje na stránkách www.platitokvido.cz jako dvoutisící čtyřstý osmdesátý sedmý. Toto číslo je výsledek součtu čísel Kvídovy bezplatné linky 829 829 829 (829+ 829+829).

Kvídovo volání je prvním sponzorovaným voláním v České republice, které pro své zákazníky před rokem spustila společnost Telefónica O2 Czech Republic. Služba je určena všem mobilním i fixním zákazníkům O2. Po registraci na www.platitokvido.cz lze uskutečnit až 80 sponzorovaných volání měsíčně a to bez jakýchkoliv závazků či aktivace. Stačí být zákazníkem O2 a vytočit bezplatnou Kvídovu linku 829 829 829.

Hlavním přínosem pro zadavatele reklamy je především vysoká efektivita, možnost přesného zacílení a okamžitá reakce zákazníka, který se může nechat jednoduše přepojit na zadavatele či si od něj nechat zaslat SMS zprávu s dalšími informacemi.

Další informace o možnostech inzerce pomocí služby Platí to Kvído naleznete na www.petmilionu.cz.

Tiskové zprávy

Diskuse