T-Mobile - roamingové zvýhodnění Cestovatel

29. 4. 2009 13:14    Rubrika: Tiskové zprávy

- Snížení cen SMS a MMS

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění




Blíží se doba letních dovolených a T-Mobile přináší dárek nejen všem milovníkům zahraničních pobytů. Od 1. května do 31. července letošního roku totiž uživatelé roamingového zvýhodnění Cestovatel budou mít příchozí hovory zcela zdarma. Navíc jej budou moci zákazníci využívat v dalších dvou oblíbených destinacích: Řecku a Bulharsku. Třetí dobrou zprávou je snížení cen textových a multimediálních zpráv – SMS z 13 „cestovatelských“ zemí přijde na 5 korun, MMS na 10 korun včetně DPH.

„Hlavní sezóna dovolených je za dveřmi, chtěli jsme proto našim zákazníkům jejich zahraniční pobyty co nejvíce zpříjemnit, ať už snížením cen nebo rozšířením zvýhodnění o další země,“ říká Martina Kemrová, tisková mluvčí T-Mobile.

Roamingové zvýhodnění Cestovatel nabízí výhodné a jednotné ceny v zemích, kde je dostupná síť
T-Mobile: Černá Hora, Chorvatsko, Maďarsko, Makedonie, Německo, Nizozemí, Polsko, Rakousko, Slovensko, Velká Británie, USA. Za hovory v rámci navštíveného státu a do České republiky zaplatí jeho uživatel 4,76 Kč za minutu včetně DPH plus jednorázový sestavovací poplatek 34,51 Kč včetně DPH.

Příchozí volání jsou standardně za sestavovací poplatek 34,51 Kč včetně DPH. Nyní však od 1. května až do 31. července 2009 jsou přijaté hovory zcela zdarma. Tím však vylepšení Cestovatele rozhodně nekončí.

T-Mobile vychází vstříc všem příznivcům textových a multimediálních zpráv. Od pozítří dochází ke snížení ceny za odeslané SMS, a to z 5,95 Kč na 5,00 Kč s DPH. Kromě toho jsou do Cestovatele zahrnuty také multimediální zprávy. Jedna MMS odeslaná z T-Mobile zemí, bez ohledu na zvolenou síť, přijde na 10 Kč včetně DPH.

Zároveň se také rozšiřuje počet zemí, kde je možné Cestovatele využít – nově lze výhodné ceny za hlasové
a datové služby uplatnit také při pobytu v Řecku a Bulharsku. Celkem je tak toto roamingové zvýhodnění dostupné již ve 13 zemích.

Tiskové zprávy

Diskuse