ASUS - dodavatelem výpočetní techniky MFF KV

29. 4. 2009 16:24    Rubrika: Tiskové zprávy

Asus se opět stal dodavatelem výpočetní techniky Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Oficiálním notebookem 44. ročníku MFF Karlovy Vary bude revoluční ASUS UX50.

Stejně jako minulý rok i letos světový výrobce hardwaru zajistí výpočetní techniku pro 44. ročník MFF KV. Stovky notebooků ASUS budou sloužit organizátorům pro bezproblémovou administraci festivalu, další notebooky budou k dispozici novinářům a veřejnosti pro okamžitý přístup k internetu v rámci press centra a internetových kiosků.

ASUS v rámci svých promo aktivit v Karlových Varech představí návštěvníkům široké portfolio notebooků a netbooků. Každý filmový fanda bude mít možnost najít si program kin či vyřídit rezervaci na filmy online na některém z internet pointů a zároveň osobně vyzkoušet skvělý výkon a poznat inovativní design horkých novinek z notebookové stáje ASUS.

Jako oficiální notebook 44. ročníku MFF KV představí ASUS revoluční notebook ASUS UX50. Jak podotýká PR specialista firmy ASUS Lukáš Herout: „ASUS UX50 jsou ultralehké a designově propracované notebooky, které každého určitě zaujmou. Filmovým fanouškům nabízí ideální poměr obrazovky 16:9, kvalitní reproduktory a dlouhou výdrž na baterie.“

Společnost ASUS připravuje pro návštěvníky festivalu bohatý program a možnost vyhrát oficiální notebook 44. MFF KV a další neméně atraktivní ceny.

Tiskové zprávy

Diskuse