O2 - rekordní růst tarifů O2 NEON a O2 [:kůl:]

30. 4. 2009 12:40    Rubrika: Tiskové zprávy

:kůl:] používá již půl milionu zákazníků

Zájem o mobilní tarify O2 NEON a O2 [:kůl:] je mimořádný. Dokazuje to i stále rostoucí počet zákazníků. Za pouhý rok od svého uvedení na trh je využívá již více než 500 000 zákazníků.

Díky možnosti neomezeně volat či SMSkovat v rámci měsíčního paušálu bez jakýchkoliv dalších poplatků volají uživatelé tarifů O2 NEON a O2 [:kůl:] v průměru o 40 % více než zákazníci ostatních O2 tarifů. Neomezené výhody jsou totiž na rozdíl od různých akčních nabídek stálou součástí tarifu a zákazníci o ně ani po uplynutí určité doby nepřijdou. Čerpat je mohou kdykoliv bez ohledu na to, zda již využili volné jednotky obsažené v každém z nabízených tarifů.

"Zákazníci tarifů O2 NEON a O2 [:kůl:] si chválí především jejich jednoduchost a srozumitelnost. Nemusí stále sledovat počty provolaných minut či poslaných SMS, v rámci tarifu totiž volají či SMSkují bez omezení. Například z a první tři měsíce letošního roku provolali zákazníci tarifů O2 NEON více než 100 milionů minut zdarma. Zákazníci O2 [:kůl:] zase posílají měsíčně zdarma více než 20 milionů SMS zpráv," říká Jan Karas, ředitel pro segmentový marketing společnosti Telefónica O2.

Tarify O2 NEON jsou nabízeny v celkem šesti variantách. Nejvyšší tarif umožňuje za jednu měsíční paušální částku volání na všechna mobilní čísla a pevné linky v ČR bez omezení. Ke každému z tarifů dostanou zákazníci kromě tarifní výhody také volné jednotky, které mohou s ohledem na vybraný tarif uplatnit na volání či posílání SMS kdykoliv do sítí podle svého výběru.

Tarif O2 [:kůl:] je určen všem mladým zákazníkům do 26 let. Jeho hlavní výhodou je neomezené posílání SMS do mobilní sítě O2 zdarma, a to po celou dobu užívání tarifu. Kromě toho nabízí v rámci měsíčního paušálu také možnost provolat každý měsíc bezplatně 60 minut do všech sítí, s možností převodu nevyčerpaných minut do dalšího měsíce.