Symantec - Peter Geytenbeek novým area managerem

30. 4. 2009 12:36    Rubrika: Tiskové zprávy

Symantec představuje nového area managera pro Rakousko, Polsko, Českou republiku a Slovensko

Symantec - Peter Geytenbeek novým area managerem

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Symantec Corp. (Nasdaq: SYMC) oznámila, že počátkem nového fiskálního roku, tj. od 5. dubna, přebral Peter Geytenbeek odpovědnost za Rakousko, Polsko, Českou republiku a Slovensko, které jsou součástí regionu EMEA pod vedením Andrease Zeitlera.

Národní pobočky v České republice a Slovensku založil Radek Smolík a vedl je více než devět let. Společnost Symantec opustil na svou žádost, aby mohl čelit novým výzvám ve vlastním podnikání.

Peter Geytenbeek bude pokračovat v Symantecu i jako country manager Rakouska se sídlem ve Vídni. Zároveň bude dočasně působit jako country manager pro Českou republiku a Slovensko, než bude vybrán nástupce za Radka Smolíka.

„Východoevropské trhy hrají významnou roli pro náš obchod v centrálním regionu EMEA. Spojení těchto čtyř zemí do jednoho regionu posílí jejich celkovou pozici uvnitř Symantecu,“ říká Andreas Zeitler, viceprezident a regionální EMEA manager Symantec. „Peter Geytenbeek v Rakousku odvádí excelentní práci a díky rozšíření odpovědnosti mohou využit jeho zkušeností i další země.“

Tiskové zprávy

Diskuse