Notebooky Acer Aspire 8935 a 5935

8. 5. 2009 11:46    Rubrika: Tiskové zprávy

Ještě neotvírejte oči. Prozkoumávejte dotykem svět emocí inspirovaný novými notebooky Acer Aspire 8935 a 5935. Objevte zakřivené linie hladkého leštěného víka a displej neohraničený rámečkem, který sahá až k závěsům. Leštěná textura povrchu je protažena ke zvlněné ploše pro spolehlivé opření zápěstí a dlaní, aby se prsty mohly lehce rozběhnout po lesklé plovoucí klávesnici. Psaní dosud nebylo nikdy tak pohodlné. Ruce si přirozeně najdou místo uprostřed konzole, která umožňuje lehkým dotykem dokonale kontrolovat svět barev a zvuků, jež vytváří Aspire 8935 a 5935.

Notebooky Acer Aspire 8935 a 5935

Teď už otevřete oči a nechejte se okouzlit neopakovatelným vizuálním zážitkem. Displej CineCrystal™ podsvětlený LED diodami ve formátu 16:9 s úhlopříčkou 15,6” nebo 18,4” zobrazí veškeré detaily vašich oblíbených filmů a fotografií v plném vysokém rozlišení HD 1920x1080 (pouze Aspire 8935). Dosažení jasných přirozených barev zaručují technologie pro optimalizaci obrazu a vynikající úroveň kontrastního poměru. Dokonce nespustíte oči ani z klávesnice: podsvětlení umožňuje psát i při nedostatečném osvětlení.

Okouzlující zvuk vtáhne vaše smysly do centra dění každé scény. Systém Dolby Home Theater® třetí generace s podporou prostorového 5.1 kanálového zvuku True5.1 se vás zmocní zvukem ve vysokém rozlišení a zesilovač Acer Tuba CineBass vás rozechvěje nízkofrekvenčními basovými efekty.

Technické srdce
Nové notebooky Aspire jsou osazeny nejmodernější procesorovou technologií Intel, která nabízí výhodu vynikajícího výkonu i při práci s nejnáročnějšími aplikacemi a zprostředkuje zábavu ve výjimečném vysokém rozlišení. Ze široké nabídky grafických řešení si můžete vybrat takové, které splní nejlépe vaše nároky.

Nové notebooky až s 4GB pamětí DDR3 zaručují ultrarychlou odezvu systému a zvládají bez problémů i multitasking. Aspire 8935 může být vybaven dokonce dvěma pevnými disky kapacitou až 1 TB a Aspire 5935 až s 500GB pevným diskem nabízí dostatečný prostor pro váš neustále se rozrůstající digitální archív. Vestavěná čtečka paměťových karet typu “6 v 1" podporuje nejrozšířenější formáty karet a umožňuje snadno a rychle přenášet data.

Úplnou připojitelnost zajišťují nejmodernější technologie pro připojení k bezdrátovým i pevným sítím: 802.11b/g/Draft-N Wi-Fi CERTIFIED® s podporou bezdrátové technologie Acer SignalUp™ s technologií Nplify™, vestavěný modul Bluetooth® 2.0+, Gigabit LAN a modem.

Řešení Acer Video Conference včetně webové kamery Acer Crystal Eye, softwaru Acer Video Conference Manager a volitelného telefonu Acer Xpress VoIP vám umožní být v neustálém kontaktu s přáteli a rodinou anebo se spojit prostřednictvím videokonference s obchodními partnery.

Počítače Aspire 8935 a 5935 i vaše data mohou být chráněny před neoprávněnými osobami sadou programů Acer Bio-Protection pro snímání otisků prstů, které nejen zajišťují biometrickou ochranu vašeho počítače, ale navíc umožňují pohodlně spouštět aplikace, oblíbené odkazy způsobem, který můžete přizpůsobit svým potřebám.

Tiskové zprávy

Diskuse