Tiskárny Konica Minolta bizhub C552 a C652

7. 5. 2009 13:59    Rubrika: Tiskové zprávy

Konica Minolta přichází s nadstandardně efektivní technologickou novinkou

Tiskárny Konica Minolta bizhub C552 a C652

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Nová tisková zařízení bizhub C652 a bizhub C552 kombinují celou řadu nejmodernějších technologií a stávají se tak příhodnou volbou pro rozšíření zavedeného strojového parku nebo pro celkovou náhradu zastarávajících tiskáren a kopírek. Nejnovější zařízení společnosti Konica Minolta zaručují kromě prvotřídních barevných výstupů také vysoce produktivní a zároveň ekonomické černobílé kopírování a tisk. To vše garantuje revoluční aplikace rozvinuté technologie tvorby barevného obrazu také na černobílou reprodukci.

Klíčovou technologií pro pohodlné využívání zařízení bizhub C652/C552 více uživateli je tiskový řadič Emperon™. Díky němu je stroj plně kompatibilní v nejrůznějších sítích a může být plnohodnotně začleněn do libovolné IT infrastruktury. Komplexní nabídka nejvyspělejších komunikačních technologií se tak automaticky zpřístupňuje prostřednictvím globální firemní sítě. Mimo standardně instalovaný řadič Emperon™ disponuje uváděná novinka navíc také možností instalace tiskového řadiče EFI Fiery.

V průběhu vývoje barevné multifunkce bizhub C652/C552 se Konica Minolta důrazně soustředila na přední zdroje inovativních technologií, a to s jednoznačně definovaným cílem – zlepšit výkon na všech úrovních. bizhub C652 díky tomu dosahuje rychlosti výstupu až 65 str./min. černobíle a 50 str./min barevně, volitelně zvládne pracovat se vstupní kapacitou až 6 650 listů. Menší sourozenec C552 zvládne rychlost 55 str./ min. černobíle a 45 str./min. barevně. V rámci koncentrace na maximální produktivitu byly přitom oba systémy navrženy tak, aby dokázaly splňovat nejvyšší standardy spolehlivosti a ekonomiky provozu. Výsledkem přísných limitů výroby je technologie, která zpřístupňuje barevný tisk při současném zachování cenové dostupnosti černobílého tisku.

Jedinečnost kombinace mimořádných technologií spočívá rovněž v mnoha propracovaných detailech. Zařízení bizhub C652/C552 může pokračovat v černobílém tisku i po vyčerpání barevných tonerů, a také dokáže odložit aktuální úkol, pro nějž nemá vhodný typ papíru, a věnovat se dalšímu úkolu. Tento inteligentní způsob zpracování tiskových úloh značně zkracuje čekací dobu na finální výtisk v případě nepředvídaného vyčerpání spotřebního materiálu.

Komfortem pro uživatele je snadná obsluha stroje prostřednictvím plnobarevného ovládacího panelu. Funkce tisku a kopírování jsou doplněny možnostmi síťového tisku, skenování a faxování. Vysokou kvalitu vytištěných dokumentů zajišťuje polymerovaný toner Simitri-HD®, díky kterému se také snížila celková spotřeba energie. Vytříbeným designem a kombinací řady technologických novinek od Konica Minolty nabízí barevný bizhub C652/C552 nejširšímu spektru uživatelů dokonalé řešení pro uspokojení jejich tiskových potřeb.

Tiskové zprávy

Diskuse