T-Systems úspěšně porodila žirafu

7. 5. 2009 14:18    Rubrika: Tiskové zprávy

Žirafí porod – úspěšný multimediální projekt Zoo Praha a T-Systems

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Pražská zoo narozením letošní čtvrté žirafy (v historii chovu 65. mládě) úspěšně završila další multimediální projekt zachycující nevšední příběhy svých obyvatel.

T-Systems Czech Republic technicky zajišťuje přímé multimediální přenosy pro Zoo Praha na základě dlouhodobého partnerství. Mezi významné projekty, které T-Systems realizoval, patří především projekt BORA V PŘÍMÉM PŘENOSU, který byl realizován na konci loňského roku a týkal se očekávaného porodu mláděte medvěda ledního. I když samotný porod nedopadl dobře - samice Bora mládě zalehla - zaznamenal přenos široký ohlas a splnil očekávání především z edukačního hlediska – tisíce diváků si tak mělo šanci uvědomit, jak náročné je odchovat v zajetí mládě této vzácné šelmy.

Nejnovějším projektem, do kterého je T-Systems zapojen, je ŽIRAFÍ BABYBOOM - současné dění v Africkém domě. Od konce března je možné sledovat třemi kamerami Elišku a nyní i jejího potomka, vážícího zhruba 70 kg a měřícího cca 180 cm.
Unikátní záznam úspěšného porodu najdete na adrese www.zoopraha.cz/cs/o-zoo/hity-sezony/zirafi-babyboom.

Spolupráce na multimediálních projektech Zoo Praha a společnosti T-Systems Czech Republic podtrhuje kvalitu sedmé nejlepší zoologické zahrady světa a významného poskytovatele ICT řešení a řešení systémové integrace.

Tiskové zprávy

Diskuse