CeBIT Planet Reseller

6. 11. 2009 10:23    Rubrika: Tiskové zprávy

– Řada nových vystavovatelů

Hannover. Lepší dosažitelnost, krátké vzdálenosti mezi výstavními oblastmi: Planet Reseller, přehlídka pro specializovaný obchod, bude na veletrhu CeBIT 2010 přesunuta do hal č. 14 a 15 a bude tak v centru veletržního dění. Novinkou bude mimo jiné integrované \xB4Conference Center\xB4, konferenční centrum, ve kterém budou probíhat workshopy a školení.

O účast na Planet Reseller 2010 projevila zájem a přihlásila se řada nových vystavovatelů tématických oblastí, které souvisí se specializovaným obchodem s ICT. Patří k nim mimo jiné Fujitsu Technology Solutions (dříve FSC). Just Rams a Chips & More představí nový trend, kterým je Mobile Storage. Poprvé se veletrhu zúčastní společnost GSD Remarketing, která zde chce ukázat, jak lze ve specializovaném obchodě s IT dosáhnout vyšších maržích. Novými vystavovateli na Planet Reseller jsou také firmy Globo-Service, Municall a Paragon, ale i distributor Wave Computersysteme.

V novém středisku \xB4Conference Center\xB4 mohou vystavovatelé přehlídky Planet Reseller zástupcům specializovaného obchodu předvést na workshopech a školeních nové technologie a produkty a zúčastnit se diskuse o aktuálních otázkách v odvětví.

Pro specializovaný obchod s IT má například stále větší význam téma Digital Signage a bude mu proto na nadcházejícím veletrhu CeBIT věnováno více prostoru. Speciálně v tomto segmentu trhu představí v rámci přehlídky Planet Reseller společnost Invidis Consulting své exkluzivní analýzy trhu a zorganizuje pro ochod s IT odborné workshopy. Vystavovatelé v oblasti Digital Signage budou zastoupeni jak na přehlídce Planet Reseller, tak v rámci své výstavní oblasti.

Ve „Skleněném studiu (Gl\xE4sernes Studio)“ odborného časopisu Computer Reseller News budou každou hodinu probíhat rozhovory na živo a diskuse s odborníky odvětví ICT. Diváci jsou zde vítáni. Kdo nebude moci sledovat rozhovory live, má možnost sledovat je na obrazovkách v prostorách přehlídky Planet Reseller. Kromě toho budou ve „Skleněném studiu“ prezentovány mimořádné produkty centra specializovaného obchodu a budou zde uděleny atraktivní ceny.