Intel udělil první vPro certifikaci v ČR

5. 11. 2009 18:29    Rubrika: Tiskové zprávy

Intel udělil první vProTM certifikaci v České republice

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Intel udělil společnosti Multima, a.s první vPro certifikaci v České republice. Multima se tak stala prvním partnerem společnosti Intel, která splnila podmínky nezbytné pro přidělení statusu Expert Integrator of Intel® vPro™ Technology. Multima je tímto kompetentní v oblastech nasazení hardwarové vzdálené správy klientské infrastruktury na bázi technologie Intel vPro s podporou management konzole Symantec Altiris.

„Počítače s technologií Intel vPro mají za cíl nabídnout efektivnější správu IT prostředků a vyšší bezpečnost firemních počítačů,“ řekl Petr Ulvr, business development manager společnosti Intel. Pro ochranu vaší společnosti před ztrátou dat a výpadky provozu jsou tyto stolní počítače a notebooky vybaveny vylepšenými bezpečnostními mechanismy pro zajištění preventivní ochrany a nástroji pro vzdálenou správu, dostupnými i tehdy, když je počítač vypnutý nebo operační systém nefunguje. Díky těmto prvkům klesají náklady na správu IT a odpadá nutnost práce v místě nasazení počítače.

Společnosti, které mají zájem specializovat se v oblasti nasazení technologie Intel vPro a získat příslušný certifikát, musí nejdříve projít školením a. vybudovat vlastní demo prostředí, které následně mohou prezentovat svým zákazníkům. Podmínky nezbytné k získání certifikace Expert Integrator of Intel® vPro™ Technology jsou k dispozici na adrese http://www.intel.com/business/enterprise/emea/eng/vpro/integrator/index.htm.

Tiskové zprávy

Diskuse