GTS Novera - ADSL bez paušálu za linku

11. 5. 2009 13:27    Rubrika: Tiskové zprávy

Balíček Novera duo nově včetně paušálu za pronájem telefonní linky

Celonárodní telekomunikační operátor GTS Novera zjednodušil od dubna platbu i pro své zákazníky využívající službu Novera duo. Fakturuje jim tak nejen poskytované služby, ale i paušál za pronájem telefonních linek vlastněných dominantním operátorem. Novera duo se tímto stalo zcela komplexním řešením telefonních služeb a připojení k internetu pro malé firmy. Zákazník tak již dostane pouze jednu fakturu od jediného operátora – za volání, připojení k internetu i pronájem linky.

Služba Novera duo nabízí křížové objemové slevy, díky kterým může zákazník získat připojení k internetu o rychlosti 16 Mbit/s i za pouhých 1 Kč měsíčně. Slevu na internetové připojení ale firma získává už při provolaných 500 Kč v jednom měsíci. Připojení je nabízeno ve dvou variantách o rychlostech 8192/512 kbit/s a 16384/768 kbit/s. Pro všechny varianty služby Novera duo platí, že u nich neexistují limity pro objem stahovaných dat a uživatelé tak mohou využívat vysokorychlostního připojení bez omezení. Společně s rychlým připojením k internetu nabízí služba Novera duo levné volání. Hovorné začíná již na 0,88 Kč/min.

GTS Novera je v současné době jediným operátorem v ČR, který výhodu vyúčtování paušálů za telefonní linky společnosti Telefónica O2 svým zákazníkům nabízí. Kromě nabídky pro koncové zákazníky zprostředkovává GTS Novera tuto službu i pro své velkoobchodní partnery, kterým tak umožní dále zatraktivnit nabídku jejich služeb.

Více informací je k dispozici na www.gtsnovera.cz. Ceny uvedené v textu jsou bez DPH.