T-Mobile - zprávy v mobilu na měsíc zdarma

11. 5. 2009 13:24    Rubrika: Tiskové zprávy

- SMS zpravodajství na 30 dní zdarma

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



Jaké bude mít složení nová česká vláda, kdo vyhraje Ligu mistrů, jméno další zkrachovalé banky či zda se mexická chřipka dostala do Česka? Koho zajímají odpovědi nejen na tyto otázky, ten měl by sáhnout po zpravodajství od T-Mobile. Operátor totiž zavádí u vybraných infokanálů možnost předplatného. Navíc, kdo si v květnu objedná SMS zpravodajství některého z nich, bude jej dostávat po 30 dní zcela zdarma.

Tato akce platí pro tři vybrané SMS kanály, které budou přinášet informace od reportérů ČTK, Blesku a serveru tn.cz (novinka). Příval všeho aktuálního do mobilu lze jednoduše objednat prostřednictvím SMS odeslané na telefonní číslo 4616 ve tvaru:
- ++NEWS – všeobecné zpravodajství ČTK,
- ++BLESK – informační servis Blesk,
- ++TNCZ – zpravodajství serveru tn.cz.

Měsíc zdarma si bude moci užívat každý, kdo si během měsíce května aktivuje některý nebo všechny z těchto zpravodajských servisů. Kdo si tedy například jeden z nich dnes objedná, bude mít bezplatné informace o aktuálním dění do 10. června.

Zároveň tyto tři kanály nabízejí další novinku, a to předplatné. Zatímco u stávajícího SMS zpravodajství byla zákazníkům účtována každá přijatá zpráva, takže celkový poplatek se každý měsíc mohl lišit, nyní budou abonenti hradit předem jasně danou částku. V případě SMS zpravodajství cena činí 49 Kč včetně DPH na 30 dní, tedy ani dvě koruny za den. Odběratel obdrží minimálně 75 zpráv za měsíc.

Také příznivci multimediálních zpráv nepřijdou zkrátka – nabídka se rozšiřuje o MMS zpravodajství ČTK, Blesk a Hospodářských novin. Stejně jako v předchozím případě, mohou zájemci využít předplatného – fotografie, obrázky, animace i rozsáhle komentáře je přijdou na 59 Kč včetně DPH na 30 dní, přičemž se uživatel může těšit každý pracovní den minimálně na jednu multimediální zprávu. Objednávat lze snadno pomocí SMS odeslané na telefonní číslo 4616 ve tvaru:
- ++MMSNEWS – všeobecné zpravodajství ČTK,
- ++MMSBLESK – informační servis Blesk,
- ++MMSHN – zpravodajství Hospodářských novin.

Tiskové zprávy

Diskuse