T-Systems - Smart DataBox

5. 11. 2009 07:58    Rubrika: Tiskové zprávy

Smart DataBox od T-Systems řeší problematiku datových schránek

Společnost T-Systems Czech Republic a.s. vyvinula řešení pro podporu systému datových schránek ve formě doplňkových služeb pro komunikaci s informačním systémem datových schránek, bezpečným archivem a zajištěním celého životního cyklu dokumentů. Tyto doplňkové služby jsou plně v souladu se systémem datových schránek, které jsou od 1. listopadu letošního roku v plném provozu.

Služba Smart DataBox snadno řeší problematiku ukládání dokumentů, které v datových schránkách standardně zůstávají 90 dní a následně je třeba tyto dokumenty bezpečně uložit a umožnit nad nimi řízené procesy. Řešení od T-Systems umožňuje precizní práci s přijatou korespondencí z datové schránky, přesně řízené procesy, které zaručí vysokou bezpečnost a dostupnost dokumentů, a v neposlední řadě také výhodnou cenu a bez nutnosti investic zákazníka.

Smart DataBox nabízí snadné ovládání, rychlou odezvu služby a vysoký stupeň bezpečnosti uložených dat obdobně jako v bankovních systémech. Služba Smart DataBox je vhodná pro všechny právnické osoby, které mají ze zákona povinnost komunikovat přes datovou schránku.

Více informací o řešení Smart DataBox na www.t-systems.cz.