T-Systems je partnerem soutěže Diplomová práce roku

14. 5. 2009 21:22    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost T-Systems je partnerem 4. ročníku soutěže Diplomová práce roku

T-Systems je partnerem soutěže Diplomová práce roku

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost T-Systems Czech Republic a.s. se stala partnerem 4. ročníku soutěže Diplomová práce roku. Soutěž je zaměřena na podporu vysokého školství a zvýšení prestiže oboru informačních technologií v ČR a SR. Zároveň si klade za cíl umožnit nadaným studentům lépe vyniknout a získat tak lepší uplatnění v praxi. T-Systems je garantem a partnerem kategorie Informační systémy ve zdravotnictví, která představuje jednu z pěti soutěžních oblastí. Historie předchozích ročníků ukazuje na trvale rostoucí zájem studentů o účast v této soutěži a T-Systems jako významný poskytovatel ICT řešení a systémový integrátor plně tyto aktivity podporuje.

Finálové kolo soutěže a slavnostní vyhlášení proběhne 17. září 2009 na půdě Univerzity Hradec Králové. Práce finalistů bude posuzovat hodnotící komise, ve které zasednou přední osobnosti z oblasti IT, vysokého školství a zástupci vyhlašovatelů i odborných garantů.

Vyhlašovatelem soutěže je již tradičně společnost ABRA Software a.s. a sdružení Česká společnost pro systémovou integraci.

Tiskové zprávy

Diskuse