mivvy - nová generace telefonů pro dvě sim karty

14. 5. 2009 21:18    Rubrika: Tiskové zprávy

Typickou aplikací je pracovní i soukromá sim karta v jenom telefonu. Výhodné je také současné využití tarifů různých operátorů. Nemalé peníze ušetříte i na dovolené, když si jako druhou pořídíte levnou místní předplacenou sim kartu.

mivvy - nová generace telefonů pro dvě sim karty

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění




Krystalicky čisté linie
Mivvy dual touch na první podhled zaujme dominantním dotekovým 2.6" LCD displejem, který při dolním okraji splývá s podsvícenými senzorickými tlačítky. Vše elegantně hladké, černé a lesklé. Atraktivní design ukrývá mimo jiné gyroskopický senzor, který automaticky změní orientaci displeje, pokud telefon otočíte. Vestavěný TV tuner umožňuje nejen sledování televize, ale i záznam oblíbených pořadů. Přístroj je dodáván s 1GB paměťovou kartou zdarma.
Doporučená maloobchodní cena je 4.299 Kč s DPH.

Nejmenší dual sim telefon na světě
Mivvy dual slider je volbou pro fanoušky tohoto typu konstrukce. Vysoká kvalita zpracování zaručuje dlouhou životnost výsuvného mechanismu. Telefon zdobí jemný 2“ LCD displej. Díky rozměrům 96 x 48,5 x 17 mm a hmotnosti 74 g je mivvy dual slider nejmenším telefonem na světě s podporou technologie True Dual SIM.
Doporučená maloobchodní cena je 3.999 Kč s DPH.

Hrdina všedního dne
Mivvy dual nio je typickým reprezentantem střední třídy. Práci s dotekovým 2" LCD displejem zjednoduší teleskopický stylus ukrytý v pravém dolním rohu. Příjemně zapuštěné klávesy se dobře ovládají díky dobrému podsvícení i v noci. Detaily vynikají zaoblenými tvary. Telefon je dostupný ve dvou variantách, v pánské antracitově černé a dámské krémově bílé.
Doporučená maloobchodní cena je 3.199 Kč s DPH.

Všechny přístroje jsou vybavené FM rádiem, MP3 a MP4 přehrávačem a VGA fotoaparátem s možností záznamu videa. Podporují bezdrátové připojení BlueTooth , synchronizaci kontaktů MivvySync, MMS zprávy nebo připojení k USB. Standardem je samozřejmě i SIM Toolkit, prohlížeč WAP a slot pro microSD karty.
Další informace a 3D modely zařízení jsou k dispozici na www.mivvy.eu.

Tiskové zprávy

Diskuse