D-Link chválí Windows 7 za síťovou kompatibilitu

14. 5. 2009 08:20    Rubrika: Tiskové zprávy

D-LINK CHVÁLÍ WINDOWS 7 ZA SÍŤOVOU KOMPATIBILITU

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Produkty D-Link můžete snadno používat hned po vybalení z krabice

D-Link, přední dodavatel end-to-end síťových
a komunikačních řešení pro firmy i domácnosti, oceňuje vylepšení síťové kompatibility u Windows 7, nejnovějšího počítačového operačního systému společnosti Microsoft.

Jako jeden z partnerů společnosti Microsoft mohl D-Link během vývoje Windows 7 provádět rozsáhlé předběžné testy, aby bylo zaručeno, že všechny jeho produkty půjdou nainstalovat a používat s maximální funkčností v síťovém prostředí PC se systémem Windows 7.

„Jednou z nejvýznamnějších inovací, kterou vidíme ve Windows 7, je schopnost automatického rozpoznání a instalace našich síťových zařízení,” říká Osbert Ong, vedoucí managementu produktů D-Link Europe. „Konektivita je klíčová. Systém Windows 7 nám poskytuje platformu, která zajišťuje, že produkty D-Link je možné začít snadno používat hned po vybalení z krabice. To nesmírně zlepší možnosti nasazování produktů D-Link a usnadní uživatelům rozvinutí plného potenciálu jejich investic. Navíc dojde ke snížení počtu dotazů na technickou podporu a zbytečných reklamací produktů.″

Ong dodává: „D-Link a Microsoft sdílí společnou vizi okamžitého síťového přístupu z libovolného místa a v libovolném čase. Díky spojení našich síťových zařízení a Windows 7 se tato vize může opravdu uskutečnit.”

Tiskové zprávy

Diskuse