Ericsson představuje nový formát televizního zážitku

18. 5. 2009 20:11    Rubrika: Tiskové zprávy

Ericsson představuje nový formát televizního zážitku

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Ericsson, celosvětový dodavatel telekomunikačních řešení, aktivně podporuje novou podobu televizního zážitku a multimediálních aplikací. Ericsson v rámci Televisionary Roadshow nyní také v Praze představuje televizi, která je interaktivní, personalizovaná a umožňuje uživatelům komunikaci.

Výzkum, který provedlo Spotřebitelské centrum společnosti Ericsson doložil, že diváci vyžadují, aby jejich televize získala novou tvář. Chtějí personalizované, interaktivní vysílání ve vysoké kvalitě, které současně nabízí nové komunikační kanály. A to vše kdykoli, kdekoli a na jakémkoli přijímači.

Podle průzkumu, který společnost Ericsson provedla v České republice, chce 28 % uživatelů mobilních telefonů na svých přístrojích sledovat televizi. Stejná služba láká neuvěřitelných 58 % mladých uživatelů tzv. Pioneer Youth.

Dnes Ericsson představuje novou tvář televize, která splňuje očekávání zákazníků. Ve svém portfoliu má Ericsson širokou škálu řešení, která poskytují operátorům, médiím i poskytovatelům obsahů ten pravý nástroj, jak se vyrovnat s novou televizní realitou. Během Televisionary Roadshow Ericsson představuje aplikace, jako jsou například:

- IPTV
- Mobile TV
- Connected Home
- Me-on-TV – každý se může stát TV reportérem
- Converged Multimedia Services over IMS
- Social Media Portal, a další

Tiskové zprávy

Diskuse