Nokia Mapy na táden zdarma

18. 5. 2009 20:03    Rubrika: Tiskové zprávy

Vyzkoušejte si navigaci Nokia ve svém mobilním telefonu po dobu jednoho týdne zcela zdarma

Nokia Mapy na táden zdarma

Společnost Nokia nabízí majitelům kompatibilních mobilních přístrojů jedinečnou příležitost vyzkoušet si zdarma po dobu jednoho týdne navigační aplikaci Nokia Mapy. Každý tak nyní může okusit výhody navigace v mobilním telefonu a zapomenout na složité přenášení a dobíjení navigace klasické. Mobilní telefon má u sebe každý z nás, tak proč jej nevyužít naplno.

Akce platí pro české i slovenské zákazníky od dnešního dne až do 30. 6. 2009. Pro aktivaci bezplatné licence stačí navštívit webové stránky Nokia na adrese http://www.nokia.cz/sluzby/nokia-mapy/ziskejte-navigaci-zdarma, zadat číslo svého mobilního telefonu a už jen čekat, až přijde sms zprávou aktivační kód na jeden týden používání navigace zdarma.

Vyzkoušet si navigaci na týden zdarma mohou všichni majitelé kompatibilních mobilních přístrojů. Jejich seznam je uveden na adrese http://www.nokia.cz/A41199728. Jakmile vaše týdenní licence vyprší, společnost Nokia vás na tuto skutečnost upozorní sms zprávou.

Nokia Mapy - nejlepší navigace pro mobilní telefony

Aplikace Nokia Mapy vám ukáže svět ze zcela nové perspektivy. Můžete si stáhnout mapy více než 200 zemí celého světa a díky vašemu mobilnímu telefonu objevovat nové a nové zážitky. Navigace v mobilních přístrojích Nokia se zcela vyrovná jednoúčelovým navigačním zařízením. Nechybí navádění křižovatku pro křižovatce ani hlasové povely v mnoha jazycích. S navigací Nokia Mapy si můžete vybrat, zda chcete zobrazit satelitní, hybridní či klasickou uliční mapu, a také obohatit své výlety o multimediální městské průvodce.

Navigace do automobilu zaujme jasným a přehledným zobrazením trasy, kterou máte před sebou. S prvotřídním navigačním řešením do auta, zahrnujícím vizuální a hlasovou navigaci krok za krokem, dopravní zpravodajství v reálném čase a dynamické vyhledávání alternativních tras, budete vždy ve správný čas na správném místě.

Aplikace Nokia Mapy nabídne rovněž navigaci pro pěší, která vás s jistotou provede i po pěších zónách, jednosměrných uličkách a lávkách pro chodce. Ve velkých městech jsou také k dispozici multimediální průvodci Nokia City Guide. Ti obsahují textové, obrazové, ale také video a audio zajímavosti o jednotlivých památkách a význačných místech. S pomocí vašeho mobilního přístroje Nokia se tak můžete nechat provést například po největších krásách Vídně, Londýna, Paříže či Benátek. Navíc můžete trasy svých výletů ukládat do paměti a sdílet se svými přáteli prostřednictvím internetu.