O2 - dopravní zpravodajství do mobilu a soutěž

19. 5. 2009 16:08    Rubrika: Tiskové zprávy

Dopravní zpravodajství do mobilu O2 a soutěž

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Novou podobu dopravního zpravodajství z dálnic, hlavních tras, krajů i měst svým zákazníkůmod května přináší O2. Inovovaná služba totiž nyní umožní dostávat zprávy týkající se právě jenom jejich aktuální cesty. Objednávka je dostupná všem zákazníkům v síti O2 zdarma na wap portále O2 Active, kde si mohou navolit plánovanou trasu podle svých potřeb s jedním nebo dvěma časovými intervaly. Nejčerstvější informace o nehodách, objížďkách, radarovém měření, kolonách či uzavírkách pak obdrží vždy ve správný čas a ze správného místa. Až do poloviny léta bude navíc možné se zapojit do soutěže o čtyřdveřový sedan Chevrolet Cruze.

Uživatelé si nově budou moci vybrat také ze dvou jednoduchých modelů zpoplatnění, díky kterým budou vždy přesně vědět, kolik za využívání služby zaplatí. V nabídce je denní nebo měsíční licence, jež zákazníkům umožní vstup do objednávkového rozhraní, navolení tras i časových intervalů. Veškeré parametry pak lze flexibilně měnit po celou dobu platnosti licence.

Denní licence, která je určena zejména pro občasné řidiče a cesty uskutečněné v rámci jednoho dne, vyjde zákazníka na 19 Kč s DPH a po vypršení se automaticky neprodlužuje. Za měsíční licenci, jež je vhodná především pro časté řidiče a dlouhodobé využívání služby, pak zaplatí 49 Kč s DPH. V tomto případě se licence automaticky prodlužuje do dalšího měsíce. Deaktivace lze velmi jednoduše provést prostřednictvím wap objednávkovém rozhraní.

Soutěž o Chevrolet Cruze

V období od 1. května do 31. července 2009 se zákazníci mohou prostřednictvím stránek www.dopravaO2.cz zapojit do soutěže o čtyřdveřový sedan Chevrolet Cruze. Jedinou podmínkou pro zařazení do hry je aktivace měsíční licence dopravního zpravodajství, zodpovězení tří vědomostních otázek týkajících se vozu a tip na otázku "Kolik SMS s dopravním zpravodajstvím v síti O2 bylo odesláno v době od 1. 1. do 31. 7. 2008?". Výhercem se stane ten, kdo splní všechny podmínky soutěže. V případě více správných odpovědí na tipovací otázku si výhru odnese ten, kdo odpověděl v pořadí jako první.

Tiskové zprávy

Diskuse