LCD projektor Panasonic PT-LB78E

19. 5. 2009 20:12    Rubrika: Tiskové zprávy

PT-LB78E

LCD projektor Panasonic PT-LB78E

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Přenosný projektor PT-LB78E nabízí za bezkonkurenční cenu výkon 3000 lumenů

Společnost Panasonic uvádí na trh nový projektor PT-LB78E, který nabízí výkon více než 3000 lumenů a zároveň velice příznivou cenu 28 995 Kč. Nový model je součástí LB série a kromě vysokého výkonu a přijatelné ceny je obohacen
o originální technologii Panasonic Daylight View 4, která je zárukou kvalitního obrazu
i v prosvětlené místnosti.

Nový projektor PT-LB78E ještě více zlepšuje kvalitu promítaného obrazu, které bylo dosaženo vyšší odolností přístrojů proti prachu po celou dobu jejich životnosti. Odolnost vůči prachu zvyšuje kromě uzavřené konstrukce projektoru také ochrana optického systému
a využití dotykových ovládacích tlačítek. Ty odstraňují možné mezery, kterými by se do přístroje dostával prach. Díky použití elektrostatického filtru jsou efektivně chráněny optické komponenty a kontakt s vnějším prostředím je snížen na minimum.

Projektory se stávají standardní součástí vybavení prakticky každého prostoru, který je využíván k prezentaci. Cena však bývá pro některé firmy a organizace nedostupná. Nový projektor Panasonic PT-LB78E nabízí uživatelům působivé funkce za rozumnou cenu a proto bude zajímavý pro široké spektrum zákazníků.

Model PT-LB78E doplňuje LB sérii profesionálních LCD projektorů, která nyní zahrnuje celkem pět modelů, které se pyšní především svou mobilitou, lehkým ovládáním, spolehlivostí, prachudolností a kvalitní projekcí i za denního světla. Pro více informací týkajících se produktové kategorie projektorů zvolte http://panasonic.net/avc/projector/.

Specifikace:
Prachuodolnost a dlouhá životnost
Všech pět typů PT-LB projektorů je sestaveno z vysoce prachuodolného těla, doplněného
o dotykový kontrolní panel, víčko chránící ostřící kolečko v případě že není právě používáno. Uzavřená konstrukce projektoru umožňuje vstup vzduchu pouze v jednom místě. Vylepšená prachuodolnost nových projektorů významně prodlužuje jejich životnost a udržuje stále vysoký výkon po celou dobu používání.

Stylový a praktický design
V porovnání s modelem PT-F100 oceněným asociací IF za design, série projektorů PT-LB přináší ještě několik dalších designových novinek, jako je například dotykový kontrolní panel, celkové vylepšení tvaru a vzhledu těla, které jsou speciálně upraveny nejen pro snadné používání, ale také působí reprezentativně.

Vynikající připojení
Pokud potřebujete propojit projektor pomocí kabelů, PT-LB řada obsahuje dva D-Sub PC vstupy, S-Video a složené video vstupy a sériový port pro externí kontrolu. Jeden ze dvou PC vstupů lze přepnout na PC výstup pro průchozí monitor.

Eco Mode a rychlé fungování
Projektory PT-LB jsou nejen úsporné, ale také velice tiché. Při plném provozu garantují nízkou úroveň hlučnosti pouze 29dB. Díky speciálnímu Eco modu mohou být projektory řady PT-LB snadno přepnuty do energeticky úspornějšího režimu.

Dodatečné výkonnostní rysy
Nová řada PT-LB obsahuje další přínosné funkce.
1. Snadná výměna lampy ze zadní části
2. Více opatření proti krádeži (bezpečnostní kotva, heslo, atd.)
3. Volitelný stropní závěsný držák
4. Originální technologie Panasonic Daylight View 4, která je zárukou kvalitního obrazu
i v prosvětlené místnosti

Specifikace
Hlavní přednosti nového projektoru PT-LB78E:
- 3000 lumen výkon, XGA rozlišení
- 500:1 kontrastní poměr
- Daylight View 4 technology

Nová řada projektorů PT-LB78 bude na českém trhu dostupná od května 2009. Doporučená cena je 28 995 Kč.

Tiskové zprávy

Diskuse