ASUS představil novou sérii stylových notebooků

20. 5. 2009 10:52    Rubrika: Tiskové zprávy

ASUS představil novou sérii stylových notebooků

ASUS představil novou sérii stylových notebooků

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

ASUS dnes představil celkem sedm nových modelů z nové série U a UX Series. Každý model U/UX obsahuje LED podsvícení displeje, speciální technologii Express Gate a tři notebooky jsou vybaveny úspornými ULV procesory.

Většina tenkých a lehkých notebooků se potýká s problémem v podobě nižšího výkonu a menšího počtu funkcí. Notebooky U Series od společnosti ASUS nabízejí skvělé zpracování, malou tloušťku a nízkou hmotnost, které ani v nejmenším neuberou na vysoké funkčnosti.
Série U (notebooky U20A, U80V, U50G, U81A a U51Vg) nabízejí velikost displeje od 12,1“ do 15,6“, přičemž i notebooky s největší úhlopříčkou váží maximálně 2,56 kg. Notebooky série U lze vybírat s pevným diskem od 250 GB do 500 GB.

Série UX nabízí maximální mobilitu při zachování stylu a jedinečného designu. Model UX50V disponuje 15,5“ displejem s LED podsvícením, nabízí grafickou kartu nVidia GeForce G 105M a slot-in DVD mechaniku při zachování nízké hmotnosti 2,6 kg. Pro ty, co požadují maximální stylovou mobilitu nabízí ASUS model UX30 s 13,3“ LED displejem, výkonným procesorem a hmotností pouhých 1,6 kg.

Všechny notebooky U Series jsou vybaveny reproduktory Altec Lansing využívajícími technologii SRS Premium Sound™, která je zárukou kvalitní reprodukce zvuku. Navíc každý model notebooku ze série U/UX disponuje technologií Express Gate, s níž získají uživatelé přístup k celé řadě nejčastěji používaných aplikací, jako jsou například programy pro komunikaci, správce multimedií nebo internetový prohlížeč – to vše za pouhých 8 sekund* od zapnutí počítače.

Notebooky U series jsou také vybaveny senzorem s technologií Light in Motion, který nastavuje jas obrazovky a podsvícení klávesnice i interaktivního touchpadu tak, aby byla práce s počítačem snadná a příjemná pro oči.

Tiskové zprávy

Diskuse