Notebook Acer Aspire 3935 oficiálně

20. 5. 2009 16:49    Rubrika: Tiskové zprávy

Tenký, lehký, fascinující, ultrapřenosný a úžasně výkonný: notebook, který nezná kompromisy. Není to sen, je to nový Acer Aspire 3935 ultrapřenosný notebook formátu 13,3" s tloušťkou necelého jednoho palce spojuje nenapodobitelný styl se špičkovými technologiemi.

Notebook Acer Aspire 3935 oficiálně

Nový Aspire 3935 není v žádném případě další z mnoha ultrapřenosných laptopů. Společnosti Acer se podařilo vytvořit notebook, pro nějž je příznačná osobitost odrážející charakter a styl svého majitele. Tato nezaměnitelná osobitost se promítá i do výběru barvy: Zlatohnědý odstín vyvolává představu půvabu a efektivity.

Elegantní a současně high-tech notebook Aspire 3935 se obejde bez veškerých zbytečností a nabízí uživateli jedinečné pohodlí. Klávesy s perleťovým leskem, které se vznášejí na naleštěném podkladu, zaručují snadné a jednoduché psaní. Klávesnice Acer FineTip s velkými klávesami a mezerami mezi nimi umožňuje psát zcela přirozeně. Citlivé horké klávesy zprostředkují okamžitý přístup k často používaným funkcím, zatímco vícedotykové ukazovací zařízení lze využít k přetáčení, zvětšování detailů a otáčení.

Nenechejte se však oklamat elegantním a minimalistickým vzhledem: Aspire 3935 je odolný a dokonale připravený na cesty. Notebook s kovovým kartáčovaným povrchem a odolným kovovým šasim představuje naprosto nezbytný doplněk vašeho bezdrátového životního stylu. Počítač, který je vybaven veškerými komunikačními možnostmi, zaručuje, že vás bude dělit od vašeho protějšku vždy jen jediné stisknutí klávesy: Vestavěné funkce Wi-Fi®/WiMAX™ s podporou Acer SignalUp™ nabízí úplnou připojitelnost a bezkonkurenční mobilitu. Vybrané modely mohou být navíc dodány s volitelnou bezdrátovou technologií 3G , která zaručuje neomezenou připojitelnost.
Aspire 3935 je zcela jednoznačně neocenitelný průvodce bezdrátovým světem. Vestavěná webová kamera Acer Crystal Eye s technologii Acer PrimaLite™ umožňuje jednoduše sestavit videokonferenční hovor s obchodními partnery anebo chatovat s přáteli a rodinou.

Aspire 3935 je vybaven 13,3“ LCD displejem Acer CineCrystal™ s vysokým rozlišením 1366x768 a vysokým jasem ve formátu 16:9, který je opatřen neobyčejně tenkým rámečkem a zprostředkuje jedinečné vizuální zážitky při sledování obsahu s vysokým rozlišením. Tento formát nabízí dokonalou rovnováhu mezi pohodlným sledováním videí, snadným vytvářením obsahu a jedinečnou přenosností. Počítač, který je vybaven optimalizovaným systémem Dolby® s prostorovým zvukem, dvěma vestavěnými stereofonními reproduktory a podporou zvukové technologie 3rd Generation Dolby Home Theater®, slibuje dokonalé zážitky z úžasného zvuku ve vysokém rozlišení.

Pro používání na cestách je Aspire 3935 vybaven několika funkcemi pro úsporu energie. Panel je založen na technologii podsvícení LED diodami, která zaručuje dobrou čitelnost i při zhoršených světelných podmínkách, neobsahuje rtuť a má nízkou spotřebu. Pro dosažení ještě vyšších úspor lze panel vypnout. Aspire 3935 je vybaven tlačítkem Acer SmartPower, jehož stisknutím vyvoláte celou řadu úsporných opatření, která jsou zaměřena na snížení spotřeby a umožňují vám ovládat výdrž baterie. Je-li Aspire 3935 napájen osmičlánkovou baterií, dosahuje až osmihodinové výdrže, kdy nejste omezeni zásuvkami a kabely a můžete na i cestách pracovat nebo se bavit.

Nový notebook přes své kompaktní rozměry nabízí překvapivý výkon. Srdcem počítače Aspire 3935 je procesorová technologie Intel® Centrino® 2 a nejnovější procesor Intel® Core™ 2 Duo spolu s čipsetem Mobile Intel® GM45 Express s integrovanou 3D grafikou, která nabízí dokonalejší digitální zábavu a bezproblémový multitasking. Až 4GB paměť DDR3 1066 MHz zdvojnásobuje rychlost odezvy systému a dokazuje, že počítač zvládne ty nejnáročnější úkoly. Aspire 3935 je dodáván s volitelnou optickou mechanikou a pevným diskem pro ukládání větších objemů dat nebo diskem solid state, který přispívá k dalšímu zvýšení odolnosti.

Počítač Aspire 3935 i vaše data mohou být chráněny proti neoprávněnému přístupu sadou programů Acer Bio-Protection pro snímání otisků prstů, které nejen zajišťují biometrickou ochranu vašeho počítače, ale navíc umožňují pohodlně spouštět aplikace, oblíbené odkazy a playlisty způsobem, který můžete přizpůsobit svým potřebám.

Tiskové zprávy

Diskuse