Samsung podporuje celosvětově lehkou atletiku

21. 5. 2009 15:18    Rubrika: Tiskové zprávy

Samsung bude celosvětově podporovat lehkou atletiku

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Samsung podepsal tříletý kontrakt s IAAF.
Spolupráce začíná srpnovým mistrovstvím světa v Berlíně a bude pokračovat i v roce 2010 v Kataru a v roce 2011 v Jižní Koreji.

Samsung Electronics a Mezinárodní asociace atletických federací (IAAF) oznámily podepsání nové tříleté smlouvy, na základě které je Samsung jmenován Oficiálním partnerem IAAF. Samsung je také ustanoven Oficiálním dodavatelem IAAF v oblasti hardware pro mobilní komunikace, audiovizuálního vybavení, fotoaparátů a domácích spotřebičů.

Nové partnerství bude pokrývat světový šampionát v Berlíně v srpnu tohoto roku, halové mistrovství světa pořádané v roce 2010 v katarském Doha a světový šampionát 2011 v jihokorejském Daegu. Partnerství mezi společností Samsung a IAAF zahrnuje také program kontinentálních a národních šampionátů IAAF pořádaných v době platnosti této tříleté smlouvy.

Spolupráce s IAAF je rozsáhlou investicí firmy Samsung do budování trvale udržitelné společnosti, jejim cilem je vyvážit rostoucí závislost lidí na technologiích se stejně masivním úsilím o podporu zdraví a fyzické zdatnosti. Aktivity IAAF vyjadřují firemní hodnoty společnosti Samsung, kterými jsou fair play, touha po dokonalosti a budování vzájemného porozumění mezi různými jazyky, kulturami a zeměmi.

Společnost Samsung již delší dobu podporuje sport, například fotbalový klub Chelsea nebo je partnerem s Mezinárodniho olympijského výboru, a to až do roku 2016.

Samsung na letošním mistrovství světa v Berlíně představí Samsung Digital Gallery, plně interaktivní program událostí, který atletům, divákům a médiím umožní poznat nejnovější technologie v oblasti LED TV, mobilních telefonů a digitálních fotoaparátů.

Partnerství s IAAF také odráží rozvíjející se vazby společnosti k Evropské unii, která je pro Samsung největším trhem. V roce 2009 Samsung jako jediný uvedl v Evropské unii a ve Spojeném království na trh celou řadu nových mobilních telefonů, a již dříve v průběhu roku zde představil zcela nový druh plochého televizoru s LED TV technologií.

Tiskové zprávy

Diskuse